Τέσσερα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000€, χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αθλητισμού στους Νομούς Ηλείας, Ρεθύμνης, Σάμου και Φωκίδας.
Αναλυτικότερα, στον μακρύ κατάλογο της λίστας με τα δεκάδες έργα που υλοποιούνται σε όλη την Ελλάδα από το Υπουργείο Αθλητισμού, μέσα από «ΤΠΑ ΥΠΑΙΘΑ – ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2021-2025», προστίθενται ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ο Δήμος Ανωγείων, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και ο Δήμος Δωρίδας.
Τα έργα αφορούν:
Τα έργα αφορούν:
- Στον Δήμο Αρχαία Ολυμπίας, «Εγκατάσταση Προκατασκευασμένης Κερκίδας στο Γήπεδο ΤΚ Πελοπίου», προϋπολογισμού 130.000€
- Στον Δήμο Ανωγείων, «Προμήθεια Και Τοποθέτηση Εξοπλισμού Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων», προϋπολογισμού 44.643€
- Στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, «Αναβάθμιση Γηπέδου Ποδοσφαίρου Χώρας», προϋπολογισμού 201.000€
- Στον Δήμο Δωρίδας, «Αναβάθμιση υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και δημιουργία νέων στο γήπεδο κοινοτήτων Μαλαμάτων – Μανάγουλης», προϋπολογισμού 557.639,16€
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.