Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025

Διαμαρτύρεται η Νίκης Καλής για την διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Νίκη Καλής για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα κυπέλλου με την ΑΕ Σκύδρας.
«Η Νίκη Καλής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της προς την ΕΠΣ Πέλλας και την Επιτροπή Διαιτησίας μετά την χτεσινή διαιτησία (Ραμπούσης, Αδραμάνης, Σαμαράς) στο παιχνίδι κυπέλλου με την Σκύδρα.
Μετά από τις φετινές αδικίες εις βάρος μας, που δυστυχώς είναι αρκετές, θέλουμε να εκφράσουμε τα παράπονα μας αγανακτισμένοι από όσα βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική μη μπορώντας να ανεχτούμε τις περίεργες αποφάσεις της διαιτησίας.
Στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε τον ρέφερι να τιμωρεί τους παίκτες μας με κάρτες και σε παρόμοιες παραβάσεις των αντιπάλων να μην συμβαίνει το ίδιο, είδαμε τους κατά τα άλλα αξιολογημένους βοηθούς να κάνουν επανειλημμένα κραυγαλέα λάθη με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα όταν μας στέρησε ο επόπτης να διευρύνουμε το σκορ.
Δυστυχώς τα παράπονα μας δεν εισακούγονται από τους αρμόδιους, εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και εφιστούμε την προσοχή ότι δεν θα ανεχτούμε άλλες αδικίες. 
Η Νίκη Καλής είναι μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας και ζητά ισονομία εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι κάτι παραπάνω, για αυτό οι αρμόδιοι θα πρέπει να προσέξουν από εδώ και στο εξής την μεταχείριση τους προς την ομάδα μας, γιατί βλέπουμε ότι προφανώς κάτι δεν πάει καλά.

Α.Σ. ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: