Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024

Γ' Εθνική | Η τελευταία να κλείσει την... πόρτα. Τρίτη αποχώρηση ομάδας από το πρωτάθλημα!

Μετά τον Αστέρα Πετριτή και τον ΠΟ Μουδανιών και τρίτη ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Πρόκειται για τον ΑΟ Χανιώτης που δεν συνεχίζει στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Πριν λίγο διοικούντες ανακοίνωσαν στους παίκτες και στον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά ότι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν σε ομάδες της αρεσκείας τους και ότι ο ΑΟ Χανιώτης αποσύρεται από το Πρωτάθλημα. Πλέον θα χάνει όλα τα παιχνίδια με 3-0.
Η βαθμολογία είναι μετά τον μηδενισμό του Πανθρακικού, αλλά με την αποχώρηση του ΑΟ Χανιώτης δημιουργούνται άλλα δεδομένα και στις θέσεις παραμονής.


Χρήστος Λιάπης

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.