Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Vegoritida Apple Festival | Πρόσκληση συμμετοχής

Γιορτάστε το φθινόπωρο και τους καρπούς της γης στο Vegoritida Apple Festival! Η Βεγορίτιδα, γνωστή για τα μοναδικά της τοπία και τα περίφημα μήλα της, σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει γεύσεις, παράδοση και τουρισμό.
Από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου, οι περιοχές Άρνισσα, Παναγίτσα και Παλαιός Άγιος Αθανάσιος θα φιλοξενήσουν εκδηλώσεις, εδέσματα και προϊόντα βασισμένα στο μήλο, δημιουργώντας ένα μοναδικό φεστιβάλ αφιερωμένο στον πρωταγωνιστή της τοπικής παραγωγής. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε την περιοχή μας, να ενισχύσουμε τις συνεργασίες και να γιορτάσουμε τη Βεγορίτιδα και τα προϊόντα της.
Το Vegoritida Apple Festival γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Έδεσσας και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού
και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννη Τσακίρη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης & Ισότητας των Φύλων Ελένης Λαζάρου και της
Αντιδημάρχου Βεγορίτιδας Μένης Μπόγια, σε συνεργασία με φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής. 
Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν παραγωγοί και επαγγελματίες της εστίασης, με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, τη διασύνδεση τους με τον τουρισμό και την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Στο πλαίσιο των προετοιμασιών, καλούμε τους επιχειρηματίες εστίασης από τον Άγιο Αθανάσιο την Άρνισσα και την Παναγίτσα σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 16/10 στις 7:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Άρνισσας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα συζητηθούν οι δράσεις του φεστιβάλ και οι δυνατότητες συμμετοχής. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες είναι ευπρόσδεκτοι να παραστούν και να συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 2381023101 ή στο 6936731739 με την Εύα Νεδέλκου.

Το Vegoritida Apple Festival είναι γεγονός. Γιορτάζουμε το μήλο, αναδεικνύουμε την περιοχή μας και ενισχύουμε τις τοπικές συνεργασίες.
Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: