Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ΑΕ Αλεξάνδρειας για την διαιτησία!

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας ανάρτησε-κοινοποίησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας,επισυνάπτοντας και το επίμαχο βίντεο της φάσης που οι γηπεδούχοι νομίζω δικαίως ζητούν πέναλτι.
«Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Διοίκηση της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ δυστυχώς βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει δημόσια την έντονη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του Κου Τζάμου στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Ο διαιτητής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μη υποδεικνύοντας καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Πιπιλιαρη και ενώ βρισκόμασταν πίσω στο σκορ έχοντας την πλήρη υπέροχη στον αγώνα, τιμώρησε μάλιστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή τον ποδοσφαιριστή θέλοντας να δικαιολογήσει το αδιανόητο σφύριγμα του.
Σα να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν καταλογίζει παράβαση πέναλτι μετά από χτύπημα της μπάλας στο χέρι παίκτη του Τηλυκράτη ολοκληρώνοντας έτσι μια σφαγιαστική για την ομάδα μας διαιτησία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αντιμετωπίζεται από τους διαιτητές με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Τα ως τώρα σφυρίγματα στέρησαν από την ομάδα μας συγκομιδή 5 βαθμών και να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλη φορά διαιτησία τέτοιου επιπέδου.
Κύριε Τζάμο σήμερα στην Αλεξάνδρεια ντράπηκε και η ντροπή!!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: