Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Η επόμενη στροφή της ΕΠΣ Πέλλας | Γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Σαββατοκύριακο με δράση για την Α1 και Α κατηγορία. Έχουν παιχθεί 180 αγωνιστικά λεπτά και βεβαίως έστω και λίγα συμπεράσματα βγήκαν.
Σίγουρα και είναι νωρίς αλλά, κάποια στοιχεία έχουν βγει μιας και δύο παιχνίδια έχουν δείξει μια εικόνα των ομάδων.
Θα έλεγα ότι για το ΣΚ έχει αρκετά αξιόλογα ματς και στις δύο κατηγορίες.
Ξεκινώ με την βαθμολογική εικόνα των ομάδων και για την Α1 έχουμε.
Στο ντέρμπι της κορυφής που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Σεβαστειανων, Σκύδρα και Πανεδεσσαικος κοντράρονται για την πρωτιά.
Το Σάββατο στο γήπεδο της Καλής, άλλο ένα ντέρμπι καθώς έχουν φιλοδοξίες και οι δύο, η τοπική ομάδα έναντι του Δυτικού.
Επίσης το Σάββατο στο γήπεδο της Τραπεζούντας, ο τοπικός Εθνικός έναντι της Αξού. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.
Κυριακή απόγευμα στο γήπεδο της Αριδαιας, στο μίνι ντέρμπι της Αλμωπίας, ο νεανικός Αλμωπος κόντρα στην Σωσανδρα.
Το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ριζαρείου, ο τοπικός Ορφέας φιλοδοξεί για το δεύτερο τρίποντο του εναντίον του Προφ. Ηλία που βρίσκεται στο μηδέν.
Επίσης το Σάββατο στο γήπεδο του Λυκοστομου, η τοπική ομάδα και η Πέλλα θα παλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα, μιας και οι δύο είναι χωρίς νίκη.
Τρίτη αγωνιστική και στην Α, εκεί όπου έχουμε.
Την Κυριακή στο γήπεδο του Μεγαπλάτανου, η πρωτοπόρος Λεπτοκαρια θα προσπαθήσει για το απόλυτο, έναντι των γηπεδούχων που δεν έχουν πόντο.
Σάββατο απόγευμα στο γήπεδο της Πετριας, κοντράρονται οι νεοφώτιστοι Πετριά και Άψαλος οι οποίοι έκαστος έχει 4 βαθμούς.
Την Κυριακή στο Δαμιανό, η τοπική ομάδα έναντι του Παλαιφυτου σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Πολύ καλό ματς το Σάββατο στην Ορμα, μεταξύ της τοπικής ομάδας με τις Αμπελειες.
Κυριακή απόγευμα στους Προμάχους, η τοπική ομάδα έναντι του Εδεσσαϊκού. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη για να σβήσουν το -6.
Τέλος το απόγευμα της Κυριακής στον Π. Μυλότοπο, η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί με το Μεσσιανο, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη.
Αυτά αγαπητοί φίλοι του a-pella και ευχές για ότι το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: