Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

"Η συνεχής εκπαίδευση των διαιτητών ο μόνος τρόπος βελτίωσης"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ και VAR Manager Πάολο Βαλέρι και οι FIFA Video Match Officials, Άγγελος Ευαγγέλου και Στέφανος Κουμπαράκης, συμμετείχαν το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου σε σεμινάριο VAR της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το VAR.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Lissone, κοντά στο Μιλάνο, όπου βρίσκεται το VAR Center της Serie A. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο όπου οι Ιταλοί διαιτητές VAR εργάζονται για τους αγώνες της Serie A και της Serie B. Το πρόγραμμα μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του VAR Simulator, ενώ η καθιερωμένη συνάντηση έγινε στις 5 Οκτωβρίου, με ανάλυση των φάσεων από αγώνες της Serie A και B. Εκτός από τους Ιταλούς διαιτητές VAR, στη συνάντηση παρέστησαν και οι επικεφαλής της Ένωσης Ιταλών Διαιτητών.
Ο κ. Βαλέρι και οι κκ Ευαγγέλου και Κουμπαράκης μίλησαν στο video που ακολουθεί για τη σημασία της συμμετοχής τους στο σεμινάριο VAR της ιταλικής ομοσπονδίας και για τη συνεργασία τους με τους Ιταλούς συναδέλφους τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: