Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Οι φετινές μεταγραφές του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Και την φετινή μεταγραφική περίοδο, υπήρξαν αποχωρήσεις και προσθήκες ποδοσφαιριστών στον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Παρά τις αναπάντεχες «στραβές» που προέκυψαν όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και κατά την περίοδο της προετοιμασίας και η αλήθεια είναι όχι και με πολύ ορθόδοξο ποδοσφαιρικά τρόπο και όχι αριθμητικά λίγες, η ομάδα βρήκε τις αναγκαίες και ικανές εν πολλοίς απαντήσεις και λύσεις, σε όσα εμπόδια και προβλήματα της παρουσιάστηκαν και κατεβαίνει για ακόμη μία χρονιά στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Πέλλας, όπως πάντα φιλόδοξη και ανταγωνιστική... 
Και η φετινή μεταγραφική ενίσχυση περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών και θέσεων, οι περισσότεροι εκ των οποίων νεαροί ταλαντούχοι και εξελίξιμοι, ενώ δεν έλειψαν και οι απαραίτητες προσθήκες εμπειρίας, όπου αυτές ήταν επιτακτικές. Φυσικά αν προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον στο επόμενο διάστημα, υπάρχει ακόμη ο χρόνος και η δυνατότητα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, για να μην αφήσει τον σύλλογο αδιάφορο.
Αποχώρησαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές στην πλειοψηφία τους για διάφορους προσωπικούς και μόνο λόγους, του οποίους ο σύλλογος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους...
Ας δούμε όμως αυτούς τους ποδοσφαιριστές, που πλέον αποτελούν νέα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας:

Ο 17χρονος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Γιαλατζής που από τις υποδομές του συλλόγου, με την εξέλιξή του, βρήκε θέση στο ρόστερ και πολύ σύντομα στην 11άδα της ανδρικής ομάδας, μ' ένα γεμάτο πρωτάθλημα στην Α1 ερασιτεχνική σε ηλικία μόλις 15 ετών. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α' κατηγορία και τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας, παίρνοντας και πάλι την πλειοψηφία των αγώνων στα πόδια του...

Ο πολυσύνθετος 20χρονος μεσοαμυντικός αλλά και με μεσοεπιθετικά χαρίσματα Θοδωρής Πρίντζιος, με θητεία από τις υποδομές της Αναγέννησης Χαλκηδόνας, στην ανδρική ομάδα του γειτονικού χωριού στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας, μ' ένα σύντομο πέρασμα κι από τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Πέρυσι, χρονικό διάστημα που εκπλήρωνε την στρατιωτική του θητεία, αγωνιζόταν στον Φίλιππο Ελεούσας.

Ο 16χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Νίκος Αμανατίδης με πολύ καλή ποδοσφαιρική υποδομή, που από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας αλλά και στην εξέλιξη των φιλικών αγώνων, έπεισε με την παρουσία του ότι μπορεί παρά το νεαρό της ηλικίας του, να προσφέρει ουσιαστικά στην φετινή προσπάθεια του συλλόγου, στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής, αλλά και ο ίδιος να αναδείξει το ταλέντο του. Προηγούμενοι σύλλογοι Άρης Αθύρων και ΑΑ Γιαννιτσών.

Ακόμη ένας επαναπατρισθέντας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε νωρίς από τις υποδομές της ομάδας με το ταλέντο του, ο 24χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Καρασμάνης, που από νεαρότερος ακόμη 16-17 ετών, είχε ήδη κολλήσει «βαριά ένσημα» στο κορυφαίο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας με τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, συμμετέχοντας μάλιστα και στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας εκείνη την αγωνιστική περίοδο. Αργότερα και λόγω προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και σπουδών βρέθηκε κάποια στιγμή στον γειτονικό ΠΑΟΚ Δυτικού, αγωνιζόμενος πρωταγωνιστικά στον γειτονικό σύλλογο, τόσο στην Β' όσο και στην Α' ερασιτεχνική, πριν επιστρέψει φέτος και πάλι στον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας.

Ένας ποδοσφαιριστής άρρηκτα συνδεδεμένος με τον σύλλογο και τις πρωταγωνιστικές πορείες του παρελθόντος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ξαναφορά φέτος την φανέλα του Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας προκειμένου να κλείσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα μ' αυτή. Εμβληματική και ηγετική ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, αλλά και υπόδειγμα ψυχής και ήθους για τον σύλλογο έχοντας φορέσει πολλές φορές και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο υψηλόσωμος 37χρονος κεντρικός αμυντικός Σταύρος Γκαντσίδης με βαρύ ποδοσφαιρικό βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, της ΕΠΣ Κιλκίς και της ΕΠΣ Πέλλας, έρχεται να βοηθήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο την φετινή προσπάθεια του συλλόγου για την επίτευξη των στόχων του. Τελευταία του ομάδα η Δόξα Μελισσίου.

 
 
Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής από πρωτάθλημα και ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ο 18χρονος πολυθεσίτης Νίκος Πισσανίδης, προστίθεται στο ρόστερ του Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια του συλλόγου, αλλά στην νέα ευκαιρία για την προσωπική του ποδοσφαιρική εξέλιξη.
Δύο δικά του παιδιά από την ΑΑ Γιαννιτσών, ενσωμάτωσε φέτος στο ρόστερ του ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, φτάνοντας στον απίστευτο αριθμό για κάθε ερασιτεχνική ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας αλλά και πολλών ΕΠΣ της Επικράτειας, των 25 δικών του γηγενών ποδοσφαιριστών! Οι 16χρονοι επιθετικοί Γιάννης Τζαφτάνης και Αντώνης Τζάκρης ήταν κι αυτοί ανάμεσα στα νέα πρόσωπα της θερινής μεταγραφικής περιόδου και της φετινής προετοιμασίας του συλλόγου. Για τον δεύτερο πάρθηκε από κοινού η απόφαση, λόγω πληρότητας ρόστερ και θέσεων και την καλύτερη δική του ατομική εξέλιξη και προσθήκης αγώνων στα πόδια του, να δοθεί «δανεικός» για μια αγωνιστική περίοδο στον γειτονικό Απόλλωνα Ραχώνας.

Ο 15χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Μαρίνος Μηνούδης από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ Κουφαλίων, θα ανήκει από φέτος κι αυτός στο ρόστερ του Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας. Ήρθε για την Ακαδημία, αλλά μετά τις πρώτες προπονήσεις και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, προήχθη άμεσα στην ανδρική ομάδα, με αρκετά θετικά δείγματα και περιθώρια εξέλιξης.

Σημαντική προσθήκη εμπειρίας και ποιότητας, είναι το τελευταίο μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου. Ο 32χρονος Θεσσαλονικιός μεσοαμυντικός Θράσος Καρούτας με πληθωρική παρουσία και συμμετοχές σε εθνικά αλλά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, «ήρθε κι έδεσε» άμεσα με τον σύλλογο... Έχοντας αγωνιστεί σε Εθνικό Σοχού (Δ' Εθνική), Θερμαϊκό Θέρμης (Γ' Εθνική), Παύλο Μελά (Α1 ΕΠΣΜ), Εθνικό Ν.Αγιονερίου (πρωταθλητής Δ' Εθνικής), Ακρίτες Συκεών (Α1 ΕΠΣΜ) ΑΕ Πολυδενδρίου (Α1 ΕΠΣΜ), Ελευθεριακό (Α' ΕΠΣΜ) Ατρόμητο Π.Αγιονεριου (Α1 ΕΠΣ Κιλκίς) και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε ΑΕ Νεάπολης-Αστραπή Θεσσαλονίκης (Γ' ΕΠΣΜ), προσθέτει εμπειρία, ποιότητα και χαρακτήρα στον σύλλογο.


Η διοίκηση τους καλωσορίζει όλους στον σύλλογο, τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με ομαδικές και ατομικές διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: