Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας | Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 27/10/2024

Ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική με τους σημερινούς αγώνες σε Α1 και Α' Ερασιτεχνική, τα αποτελέσματα των οποίων μάλλον αποτέλεσαν έκπληξη για τους περισσότερους, κυρίως σε ότι αφορά την Α1, όπου τα θεωρητικά μεγάλα και φιλόδοξα φαβορί όχι μόνο των σημερινών αγώνων, αλλά κατά γενική φίλαθλη ομολογία και της διεκδίκησης του τίτλου, γνώρισαν επώδυνες «εκτός προγράμματος» ήττες.
Στην Α1 πρώτη νίκη και πρώτοι βαθμοί για τον νεανικό Προφήτη Ηλία στο πρωτάθλημα και δεύτερη και πρώτη εντός πολύ σημαντική για τον επίσης νεανικό Αλμωπό Αριδαίας, ενώ στο Μελίσσι νικητής στα «σημεία» ο Εθνικός Γ., που παρέμεινε στην κορυφή έχοντας κι έναν αγώνα λιγότερο, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα!
Στην Α ομάδες που συνθέτουν την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και παρουσιάζουν συνέπεια και καλή αγωνιστική εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όπως ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς και ο ΑΣ Πρόμαχοι, επικράτησαν εκτός έδρας και παρέμειναν στο κόλπο της ανόδου.
Στο Μελίσσι που δεν είχε τις πολλές μεγάλες φάσεις και ευκαιρίες, ο φιλοξενούμενος Εθνικός Γιαννιτσών πιο ισορροπημένος και πιο λειτουργικός στην ανάπτυξη και στις επιθετικές του προσπάθειες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, βρήκε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο με κοντινό σουτ του Γιόντη, μετά από κακή έξοδο του Μαντζιούκη, είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χατζηστεφάνου από το ύψος της μικρής περιοχής και τον τερματοφύλακα της Δόξας εξουδετερωμένο. Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν αλλά στην πλειοψηφία των καλών τους περιπτώσεων κάπως πιο ανορθόδοξα, με την πιο μεγάλες τους απειλές στο παιχνίδι, ένα σουτ του Παναγιωτίδη εντός περιοχής που απέκρουσε ο Σαββουλίδης, κι ένα σουτ του Τσάλμα λίγο πλάγια, με τον τερματοφύλακα του Εθνικού, να αποκρούει στην κλειστή γωνία. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα έστω και με το οριακό 0 - 1, αφού η εικόνα του αγώνα ήθελε στο μεγαλύτερο διάστημα τον Εθνικό πιο απαιτητικό επιθετικά, έστω και χωρίς την δημιουργία πολλών ολοκληρωμένων τελικών προσπαθειών. 
 













Όλα τα σημερινά τελικά αποτελέσματα:


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ της 27.10.2024

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5η αγωνιστική
ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 15.00 ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 3 - 1
ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 15.00 ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0 - 1
Π. ΗΛΙΑ 15.00 ΑΡΗΣ Π.ΗΛΙΑ - ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 2024 2 - 0


Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5η αγωνιστική

ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1 - 2
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2 - 5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 3 - 0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: