Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας | Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 26/10/2024

Με όλα τα σημερινά παιχνίδια να παρουσιάζουν μια αγωνιστική ισορροπία και όσα κρίθηκαν υπέρ κάποιας ομάδας ή ακόμη και αυτά που έληξαν ισόπαλα, κρίθηκαν στο γκολ και κάποια μάλιστα με δραματικό τρόπο στις καθυστερήσεις, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 5ης αγωνιστικής σε Α1 και Α' Ερασιτεχνική. Στην Κρύα Βρύση, ο τοπικός Απόλλων και ο Κιλκισιακός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μια αξιόλογη μέχρι στιγμής πορεία και με το γηπεδούχο να αποκτά συγκάτοικους για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο γήπεδο Ριζαρίου αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατικαρίδη (1'), εντούτοις η εξέλιξή του δεν ήταν ανάλογη σε παραγωγή φάσεων και κλασικών ευκαιριών, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μέτρια αγωνιστική εικόνα, με περισσότερο μεσοαμυντικό προσανατολισμό. Οι φιλοξενούμενοι που φαινόντουσαν να πατούν καλύτερα, ήταν λογικά πιο απαιτητικοί αφού από πολύ νωρίς κυνηγούσαν το σκορ, όμως με εμφανή δυσκολία στην δημιουργία πειστικών απειλών, παρά μόνο κάποιων φάσεων που είχαν τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο, αλλά δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Βρήκαν όμως το γκολ της ισοφάρισης με κοντινή προβολή του Μπακάλογλου (65') και μάλλον αποδόθηκε μ' αυτή την εξέλιξη «δικαιοσύνη», βάση της προσπάθειας και της απόδοσης των δύο ομάδων σε όλο το 90λεπτο, συν τα πέντε των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν προς το τέλος της αναμέτρησης για ένα δεύτερο γκολ, αλλά λίγο οι λάθος επιθετικές τους επιλογές και πολύ περισσότερο η σωστή αμυντική τακτική των φιλοξενουμένων, δεν επέτρεψαν να αλλάξει κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τις ομάδες να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα, με τις δύο ομάδες να βοηθούν με την αγωνιστική και πειθαρχική συμπεριφορά τους.
 




Στην Α' κατηγορία ο Όλυμπος Αψάλου εξελίσσεται σε έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού πρόκειται για νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα, αλλά αξιοσημείωτες βαθμολογικές επιδόσεις επιδεικνύουν και οι ΠΑΟΚ Δαμιανού και Άρης Αμπελειών, όπως και ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς που αγωνίζεται αύριο...
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ της 26.10.2024

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5η αγωνιστική
ΝΠΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 1 - 0
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1 - 1
Μ.ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 1 - 1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5η αγωνιστική
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1 - 2
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1 - 0
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 3 - 2

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 1 - 1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: