Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Γ' Εθνική - 1ος όμιλος | Γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Τρίτη αγωνιστική στροφή στο πρωτάθλημα του ομίλου και τρία στα τρία για την Κρ. Βρύση που απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι κοκκινόμαυροι του Δ. Βοταρη πέτυχαν το τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα κερδίζοντας στα Μουδανιά την τοπική ομάδα με 2-1 (προηγήθηκε με 0-2 στο 15').
Η Χρυσούπολη πιστοποιώντας ότι είναι ένα από τα φαβορί του τίτλου, πέρασε νικηφόρα από την Δράμα όπου πέτυχε την νίκη έναντι της Ν. Αμισσου.
Στην Θέρμη η τοπική ομάδα πέτυχε πολύ δύσκολη νίκη στις καθυστερήσεις επί του Κιλκισιακού.
Η Κρηστώνη πέτυχε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα όπου και επιβλήθηκε με 2-0 ( στο τελευταίο 10λεπτο) κατά της Αλεξανδρούπολης, η οποία παραμένει χωρίς πόντο.
Στην Μηχανιώνα, ο γηπεδούχος Ποσειδώνας ήλθε ισόπαλος με την Χανιώτη.
Στην Κομοτηνή, η νεοφώτιστη Αμμουδιά που αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις, κρατούσε ως το τελευταίο λεπτό την νίκη. Οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό στο 90', αλλά θα τόνιζα ότι προβληματίζουν με την βαθμολογική τους συγκομιδή.
Σημαντικό τρίποντο για την Καλαμαριά στην δύσκολη έδρα του Αβατου.
Η φετινή Ορεστιάδα δείχνει ότι έχει αδυναμίες, αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα από την νεοφώτιστη ΑΕ Ευόσμου. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η πρώτη της νίκη.
Τέλος, οι Πηγές πέτυχαν το πρώτο τρίποντο τους έναντι του έμπειρου Παραλιμνίου.
Πάντως η ουσία ως σήμερα, είναι ότι έπειτα από 270 αγωνιστικά λεπτά, δεν υπάρχουν μεγάλες η μικρές ομάδες.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο κάτι που δίνει ιδιαιτεροτητα στον φετινό μαραθώνιο.
Στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Κ. Βρυση - Πηγές, Κρηστώνη - Πανθρακικός, Αμμουδια- Άβατο και Εύοσμος- Κιλκισιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: