Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Γ' Εθνική - 1ος Όμιλος. Γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Έκτη αγωνιστική και το βέβαιο είναι ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή αλλά και στην βάση.
Αν εξαιρέσουμε τα Μουδανιά και την Ν. Αμισσο που παρουσιάζονται εντελώς αδύναμοι, η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πετύχει νίκη επί κάθε αντιπάλου.
Έξι ομάδες στην κορυφή με διαφορα μόλις ενός βαθμού.
Οκτώ ομάδες από 6 ως 9 βαθμούς, οι Εβριτικες με 4 και 5 πόντους και όλα παίζονται, μιας και ο φετινός μαραθώνιος έχει ακόμη 28 αγωνιστικες.
Στην Κρ. Βρύση ο τοπικός Απόλλων έχασε τους πρώτους βαθμούς εντός έδρας καθώς έμεινε στο 1-1 με τον αξιόμαχο Κιλκισιακό, ο οποίος έπαιζε με 10 το τελευταίο 20λεπτο.
Η Καλαμαριά πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της έναντι της γειτονικής Θέρμης και έπιασε κορυφή.
Αθόρυβα και σταθερά η Κρηστώνη πέτυχε εύκολη νίκη στην έδρα της έναντι των Πηγών. Για ακόμη μια σεζόν φαίνεται ότι η ομάδα του Κιλκίς είναι υπολογίσιμη.
Αμμουδιά και Μηχανιώνα έμειναν στο 1-1, παράλληλα και οι δύο ομάδες έχουν μια σταθερή πορεία.
Θα χαρακτήριζα την εντός έδρας ισοπαλία της Χρυσούπολης έναντι του Ευόσμου κακό αποτέλεσμα, αφού το Καβαλιωτικο συγκρότημα έχει θέσει για την φετινή σεζόν ψηλούς στόχους.
Σχετικά εύκολη νίκη του Πανθρακικού στα Μουδανιά και παραμένει σε τροχιά τίτλου.
Μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη του Χανιώτη στην έδρα του Παραλιμνίου. Θέλω να σημειώσω ότι οι Χαλκιδικιώτες έχουν πλούσιο ρόστερ και είναι για ψηλά.
Με την νίκη που πέτυχε το Άβατο, ξέφυγε από τις χαμηλές θέσεις. Η Ν. Αμισσος δείχνει προς στιγμή ότι θα έχει παρουσία στην φετινή χρονιά.
Στο Εβριτικο ντέρμπι, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ψηλούς στόχους αλλά έπειτα από έξι αγώνες παρουσιάζουν αρνητική εικόνα.
Αυτή την στιγμή και έπειτα από έξι αγώνες, η εικόνα του ομίλου δείχνει ότι η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι άκρως ανταγωνιστική.
Όσο αφορά τον εκπρόσωπο του Νομού μας, εκτιμώ ότι η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του είναι πολύ ικανοποιητική και επειδή ήμουν παρών στο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό, είδα καποιους φίλαθλους με κατεβασμένα τα κεφάλια. Σίγουρα και θα ήθελαν την νίκη, αλλά η ομάδα προσπάθησε, ήταν ανταγωνιστική και βέβαια ένα ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μπορεί και δεν πρέπει να φέρει απογοήτευση.
Καλή συνέχεια και να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: