Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας | Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 13.10.2024

Νίκες για τους φιλοξενούμενους στα δύο σημερινά παιχνίδια της Α1, ενώ μοιρασμένα τα αποτελέσματα και τα συναισθήματα σ' αυτά της Α' Ερασιτεχνικής. Η Κρύα Βρύση συνέχισε επιβλητικά την πολύ καλή πορεία και την παραμονή της στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με ευρεία νίκη επί του Άρη Πηγών.
Στο ντέρμπι των Σεβαστειανών παρουσία περίπου 300 θεατών περιμετρικά του γηπέδου, σ' ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι, εντελώς «σβηστό» από μεγάλες φάσεις και κλασικές ευκαιρίες, με τους τυπικά γηπεδούχους της Σκύδρας να έχουν την εδαφική υπεροχή κυρίως στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους του Πανεδεσσαϊκού πιο παθητικούς αλλά λίγο πιο δραστήριους, μόνο μετά την επίτευξη του νικηφόρου τέρματος στο 75', με το διαγώνιο σουτ του μόνου αμαρκάριστου Στογιαννίδη μέσα από την περιοχή και σε θέση πλάγια, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα την δεξιά κάθετη δοκό του Καμπαλή και να καταλήγει στην συνέχεια στα δίχτυα. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, θα ήταν αυτό της ισοπαλίας, σύμφωνα με την παρουσία των δύο ομάδων όλο το 90λεπτο, αφού βασικός προσανατολισμός φαινόταν να ήταν η αλληλοεξουδετέρωση των αντιπάλων και μετά οι όποιες φιλόδοξες σκέψεις στις ευκαιρίες που μοιραία όπως σε κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θα παρουσιάζονταν στη μία ή άλλη πλευρά. Τρίτη νίκη λοιπόν για τον Πανεδεσσαϊκό που συνεχίζει με το απόλυτο μόνος πρώτος στην κορυφή και πρώτη ήττα για τον ΝΠΣ Σκύδρας, που έπεσε στην δεύτερη θέση, με «συγκατοίκηση» όμως ακόμη πέντε ομάδων.
Το δε ντέρμπι της Αλμωπίας κρίθηκε στις καθυστερήσεις, με τους φιλοξενούμενους της Σωσάνδρας να πανηγυρίζουν στο τέλος και να προσθέτουν στον βαθμολογικό πίνακα, τους πρώτους φετινούς τους βαθμούς.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 13.10.2024

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 3η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0 - 1
ΝΠΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 2024 0 - 1





Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 3η αγωνιστική

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1 - 2
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1 - 0
ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 0 - 1
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 3 - 2

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ 4 - 1

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 4 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: