Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Γ' Εθνική - 1ος Όμιλος | Σχολιάζει ο Σάκης Καραμπάσης

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του ομίλου με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής.
Σιγά σιγά αρχίζει και σχηματίζεται μια εικόνα για τις 18 διαγωνιζόμενες ομάδες.
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Νομού μας Απόλλων Κ. Βρύσης, έπειτα από 180 λεπτά είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το απόλυτο.
Το απόγευμα της Κυριακής, πέτυχε μια σημαντική νίκη και μάλιστα στις καθυστερήσεις έναντι της Κρηστώνης που αποτελεί ένα δύσκολο συγκρότημα. Οι Κρυαβρυσιώτες έχουν πετύχει ως σήμερα ένα ονειρικό ξεκίνημα σε κύπελλο και πρωτάθλημα και στόχος των υπευθύνων του είναι η ανάλογη συνέχεια.
Στην Χρυσούπολη, η τοπική ομάδα ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα του ημιχρόνου και κέρδισε σχετικά εύκολα το Άβατο. Η Καβαλιώτικη ομάδα πιστοποιεί τον τίτλο του φαβορί και δίκαια θεωρείται μνηστήρας του τίτλου.
Στο Κιλκίς, Κιλκισιακός και Μηχανιώνα κόλλησαν στο μηδέν και παράλληλα έχουν από 4 βαθμούς συγκομιδή.
Στην Καλαμαριά η γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα από την νεοφώτιστη Αμμουδιά. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε με μακρινό σουτ κάτω από το κέντρο του γηπέδου. Οι νικητές αποτελούν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς οι 4 πόντοι που έχουν είναι με αξιόλογους αντιπάλους.
Στο Θρακιώτικο ντέρμπι, ο Πανθρακικός πέτυχε στο 90' το νικητήριο τέρμα και αισιοδοξεί για την συνέχεια, σε αντίθεση με την Αλεξανδρούπολη που έχει δύο ήττες εντός.

Στην Θέρμη οι γηπεδούχοι ήλθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Ορεστιάδα, σε ένα ματς που και οι δύο αντίπαλοι αποτελούν δυνατά σύνολα.
Στο Παραλίμνιο, ο τοπικός Απόλλων πέτυχε δύσκολο τρίποντο (1-0) επί του νεοφώτιστου.Π.Ο Μουδανιών. Η Σερραϊκή ομάδα έχει την εμπειρία της κατηγορίας σε αντίθεση με τους Χαλκιδικιώτες.
Χανιώτη και Ν. Άμισσος έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα θετικό για τους φιλοξενούμενους ενώ οι Χαλκιδικιώτες τουλάχιστον ως τώρα απογοητεύουν.
Τέλος στο μίνι ντέρμπι των νεοφώτιστων, Εύοσμος και Πηγές έμειναν στο μηδέν.
Βεβαίως και είναι πολύ νωρίς για μεγάλα συμπεράσματα, αλλά θεωρώ ως τώρα ότι Πανθρακικός και Χρυσούπολη προβάλουν σαν τα φαβορί για την πρωτιά.
Οι νεοφώτιστοι Κ. Βρύση, Κιλκισιακός και Αμμουδιά είναι με θετική εικόνα, ενώ απογοητεύουν με τα αποτελέσματα τους, Καλαμαριά, Χανιώτη και Αλεξανδρούπολη.
Στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής υπάρχουν ιδιαίτερα παιχνίδια, όπως Πανθρακικός - Αμμουδιά, Μουδανιά - Κ. Βρύση και Θέρμη - Κιλκισιακός.
Καλή συνέχεια λοιπόν και ευχή όλων να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα.
***Ο Σάκης Καραμπάσης θα αρθρογραφεί κάθε εβδομάδα στο www.a-pella.gr, στον απόηχο των αγώνων του 1ου Ομίλου της Γ' Εθνικής αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: