Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας - Α1 Ερασιτεχνική | Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου - ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 0 - 0

Μέτριο θέαμα με αρκετά «εύκολα» λάθη και μικρά ικανοποιητικά διαστήματα από κάθε ομάδα, είχε η χθεσινή αναμέτρηση περισσότερο ψυχολογίας στο Λυκόστομο, ανάμεσα στην τοπική Μαύρη Θύελλα και τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, έστω κι αν λόγω κάποιων καλών ευκαιριών εκατέρωθεν, θα μπορούσε αυτό να έχει και σκορ...
Οι γηπεδούχοι λίγο πιο απαιτητικοί στο δεύτερο κυρίως μέρος αλλά χωρίς ξεκάθαρη υπεροχή, δύο φορές σημάδεψαν σε σουτ και κεφαλιά του Νάνου μετά από τροφοδοσίες του Τσόρμπα Β., το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου, που ήταν και οι καλύτερες και πιο επικίνδυνες στιγμές τους στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, με καλύτερη ομαδική εικόνα και υπεροχή στο χρονικό διάστημα 20' - 45', είχαν κορυφαίες στιγμές σ' αυτό το διάστημα, την κεφαλιά του Νινιατσούδη από χτύπημα κόρνερ του Φυτανίδη που έφυγε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζαβέλα και το τετ α τετ του Μπουράκη από πάσα του Πετρίτι, που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Λυκοστόμου, ενώ στο δεύτερο μέρος το σουτ εντός περιοχής του Γιαλατζή Α. που έφυγε ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζαβέλα και την κορυφαία του αγώνα με την οποία η Πέλλα θα μπορούσε να «κλέψει» το τρίποντο, στο 7ο από τα συνολικά 8 λεπτά των καθυστερήσεων που υπέδειξε δικαίως ο ρέφερι, όταν ο Βογιατζής σε τετ α τετ μετά από βολέ του Παναγιωτόπουλου, πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά φάτσα μόνος με το αντίπαλο τέρμα, χάνοντας τον βηματισμό του, τον πρόλαβε ο Κοκτσίδης που ακολουθούσε και απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.
Τέσσερις οι αναγκαστικές σημαντικές απουσίες σήμερα για τους φιλοξενούμενους σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, που δεν είχαν στην διάθεσή τους τους τιμωρημένους Ηλιάδη και Γερμανούδη, αλλά και τους τραυματίες Καρούτα και Πιτσάρη Ν., ενώ για τους γηπεδούχους σημαντική η απουσία του Παπαδημητρίου.
Ο φαινομενικά αρχικά σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Τσόρμπα Ν. σε διεκδίκηση της μπάλας με ποδοσφαιριστή της Πέλλας, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κ.Υ. Αριδαίας, ευτυχώς αποδείχθηκε ελαφρύτερος του διαφαινόμενου, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στο τέλος του αγώνα στο γήπεδο, έχοντας τρία ράμματα στο πρόσωπο.
Άριστη διαιτησία από την σημερινή διαιτητική τριπλέτα, σ' ένα όχι και τόσο πλούσιο και δύσκολο σε αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά σημαντικής βαθμολογικής σημασίας όσο πρόωρο κι αν ακούγεται αυτό, παιχνίδι.
Την επόμενη αγωνιστική το Λυκόστομο φιλοξενείται από τον Πανεδεσσαϊκό, ενώ η Πέλλα σ' ένα ακόμη εκτός έδρας από τα τέσσερα της απαιτητικής αρχής του πρωταθλήματος, από τον Προφήτη Ηλία.
Οι συνθέσεις:

Οι καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: