Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση του Φοίνικα Νικήτης σχετικά με την αποβολή του από το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής

"Προς πλήρη αποκατάσταση της πραγματικότητας θα θέλαμε να ενημερώσουμε- διευκρινίσουμε κάποια γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες και είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή της ανδρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας του Νόμου μας. Η Διοίκηση και όσοι ήταν επιφορτισμένοι με την συλλογή και υποβολή των δικαιολογητικών για την εγγραφή της ομάδας στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας ήταν έτοιμοι πριν τις προθεσμίες.
Όπως είναι γνωστό όμως, η διαδικασία αυτή απαιτεί λογιστή, έτσι και έπραξε η ομάδα μας με συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο. Στη διάρκεια του καλοκαιριού ότι ενημέρωση ερχόταν στο mail της ομάδα αυτή διαβιβάζονται στον αρμόδιο λογιστή. Ώσπου, παρήλθε η ημερομηνία και ενημερωθήκαμε ότι δεν κατατέθηκε φάκελος. Δεν είναι πρέπον αλλά ούτε και σωστό να αναφερθούμε σε ονόματα καθώς δεν θα λύσουν το θέμα. Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό ώστε να διορθώσουμε αυτή την αστοχία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όπως επίσης δεν είναι ορθό να αναφερθούμε σε οτιδήποτε βρέθηκε πριν ή κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής της διοίκησης. Δυστυχώς ως συνέπεια ήταν η ομάδα να αγωνίζεται στη Β κατηγορία φέτος. Όσον αφορά την επόμενη μέρα, ήδη έχει έρθει σε συμφωνία ο σύλλογος με νέο λογιστή και δικηγόρο προκειμένου από αύριο 16/9 να τρέξει τάχιστα προκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να ξεκινήσει ο σύλλογος από εκεί απ' όπου σταμάτησε. Για τις ακαδημίες δεν υπάρχει καμία απολύτως συνέπεια, πράγμα που μας χαροπειεί ιδιαίτερα καθώς φέτος ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από γονείς και παιδιά.
Φυσικά όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συνεχίσουν στο ανδρικό τμήμα θα στηριχθούν στο ακέραιο αλλά δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κανέναν την παραμονή του, πόσο μάλλον δε όταν είναι μεταγραφή.
Υπάρχουν σκέψεις ήδη για το ανδρικό τμήμα και θα ενημερωθείτε όταν οριστικοποιηθούν. Απλά αναφέρουμε ότι η Κ-16 μπορεί και είναι έτοιμη πλέον να τροφοδοτήσει με αθλητές το ανδρικό τμήμα. Αυτός είναι και ένας από τους φετινούς στόχους.
Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε σε κριτές πληκτρολογίου και όσους έσπευσαν να ζητήσουν "κεφαλή επί πίνακι". Πλέον οι ομάδες έχουν τεράστιες υποχρεώσεις με λογιστές, χαρτιά, δικηγόρους και δεν εξαρτώνται μόνο από την καλή θέληση για τρέξιμο των συμμετεχόντων. Χρησιμοποιώντας έναν ποδοσφαιρικό όρο, θα θέλαμε να πούμε ότι δεν μπορούμε να βγάζουμε στη σέντρα έναν υπεύθυνο, άσχετα αν είναι εκτός ομάδας. Ότι έγινε, έγινε. Εμείς ήδη κοιτάμε τη Δευτέρα, κοιτάμε μπροστά και ήδη εργαζόμαστε. Όποιος νομίζει ότι μπορεί και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να προσέλθει και να το δηλώσει. Μετράς τον άνθρωπο στα δύσκολα, έτσι έλεγαν οι παλιοί!!"
 
Με εκτίμηση η Πρόεδρος
Ελένη Αντωνιάδου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: