Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Απίστευτο… μπέρδεψαν τα εισιτήρια στον Απόλλωνα Ευπαλίου!

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ο Απόλλων Ευπαλίου θα πετούσε το πρωί από την Αθήνα για τη Μυτιλήνη. Όμως τα εισητήρια του ήταν λάθος και έτσι ο Αιγέας πιθανότατα θα πάρει ξεκούραστα την πρόκριση.
Οι γηπεδούχοι θα βγούν στο γήπεδο με τους διαιτητές και θα πάρουν το ματς αρχικά στα χαρτιά με 3-0 α.α . Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ καθώς θυμίζουμε στη Μυτιλήνη δεν μπόρεσε να έρθει πέρυσι και η Αναγέννηση Καρδίτσας για να παίξει με τον Αιολικό.
Η ομάδα του Ευπαλίου είχε σχεδιάσει να πετάξει από την Αθήνα για τη Μυτιλήνη σήμερα (08/09) το πρωί, να αγωνιστεί για το Κύπελλο και στις 19:00 να επιστρέψει με πλοίο στον Πειραιά.
Αφού λοιπόν η αποστολή του Απόλλωνα έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ταξιδέψει προς στη Μυτιλήνη, διαπιστώθηκε ότι τα εισιτήρια που είχε κλείσει η ομάδα ήταν για το Σάββατο.
Έται δεν θα κατάφερε να έρθει στη Μυτιλήνη για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αιγέα Πλωμαρίου και μάλιστα εκτός από αποκλεισμό κινδυνεύει και με αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Αιγέας Πλωμαρίου ενημερώθηκε τηλεφωνικά το πρωί για αυτή την εξέλιξη από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Στάθη Καραγκούνη.
Με αυτά τα γεγονότα ο Αιγέας αναμένεται να υποδεχθεί στο Πλωμάρι την άλλη εβδομάδα την ιστορική Καβάλα.

Πηγή: athlitikometopo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: