Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Παρέλαβε το κύπελλο ήθους ο Διγενής Λακκώματος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής!

Έπαθλα δεν κατακτάς μόνο με πρωταθλήματα και ανόδους, αλλά και για το ήθος, όπως εν προκειμένω ο Διγενής Λακκώματος στη Χαλκιδική.
Η ομάδα του Χρήστου Νάιντου ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Α1 της τοπικής Ένωσης με αξιοπρόσεκτη πορεία, τερματίζοντας δεύτερη πίσω από τον πρωταθλητή Π.Ο. Μουδανιών και έχοντας την καλύτερη επίθεση.
Βεβαίως, ένα ακόμα «παράσημο» για τον Διγενή Λακκώματος είναι ότι δεν δέχτηκε όλη τη χρονιά καμία κόκκινη για παίκτη ή αξιωματούχο, η αλλη τιμωρία σε σύνολο 35 επίσημων ματς, 32 αγωνιστικών πρωταθλήματος και 3 αγώνων Κυπέλλου, κάτι αρκετά δύσκολο σε τόσα 90λεπτα και σε υψηλότερο επίπεδο.
Το κύπελλο ηθους για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 παρέδωσε στον Διγενή Λακκώματος ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής ΙΣΑΑΚ ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ!
Το επαθλο παρέλαβε ο ΘΩΜΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ο οποίος δήλωσε:
"Μεγάλη τιμή απόψε για το σύλλογο μας η απονομή του Κυπέλλου ήθους στην ομάδα ποδοσφαίρου μας. Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ήταν η μοναδική ομάδα της Α1 κατηγ. που δεν απασχόλησε κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, γεγονός που πιστώνεται στον προπονητή ΧΡΗΣΤΟ ΝΑΪΝΤΟ, τους ποδοσφαιριστές στη διοίκηση, και τον κόσμο του .Υποσχόμαστε οτι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Σας ευχαριστούμε πολύ!"
***ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠ. 2024!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: