Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Αντικατάσταση συντονιστή Ν.Ε. - Ομόφωνη εκλογή του Ανέστη Κιουρκτσίδη

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την παραίτηση του Συντονιστή της ΝΕ ΠΕΛΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με ομόφωνη απόφασή τους εξέλεξαν νέο Συντονιστή το μέλος της, σ. Ανέστη Κιουρκτσίδη.
Ο ίδιος μέλος της ΟΜ Γιαννιτσών, δήλωσε μετά την εκλογή του ότι «συνεχίζουμε ενωμένοι στον δρόμο για το Συνέδριο του κόμματος με γνώμονα τη νίκη της Αριστεράς. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Συντρόφους και τις Συντρόφισσες που ομόφωνα με ανέδειξαν Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πέλλας. Με την πολύτιμη βοήθεια όλων πάμε στο συνέδριο του κόμματος έχοντας στόχο την Ενότητα και την Αξιοπρέπεια της Αριστεράς».
Τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΠΕΛΛΑΣ παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι για ένα κόμμα μελών και όχι μηχανισμών, χωρίς επετηρίδες, για μια κυβερνώσα Αριστερά που θα ανατρέψει τη λαίλαπα της ΝΔ και θα δώσει λύσεις στις ανάγκες και τις αγωνίες των πολλών, με το Λαό στο προσκήνιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, έχει ιστορικό καθήκον να ανασυνταχθεί, να ισχυροποιηθεί και να αγωνιστεί ακόμα πιο δυναμικά, για να γίνει πράξη η προοδευτική αντεπίθεση και η πολιτική και κοινωνική αλλαγή, σε προοδευτική κατεύθυνση, που έχει ανάγκη η κοινωνία και ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: