Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών: Ο δήμος Πέλλας τρέχει!!!

11ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - 21.097,5μ
- Δρόμος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ - 5.500μ
- Δρόμος Μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ στα Γιαννιτσά, στις Αμπελειές,
στο Ν. Μυλότοπο, στην Αξό

Οι προετοιμασίες κορυφώνονται για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2024. Έλα και εσύ μαζί μας, ώστε το Κυριακάτικο πρωινό της 6ης Οκτωβρίου, να αποτελέσει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα, με δράση, ζωντάνια και χαμόγελα.
Δρομείς από όλη την Ελλάδα, μαραθωνοδρόμοι, αθλητές του ΣΕΓΑΣ, στελέχη και μαθητές των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και Μονίμων Υπαξιωματικών, ελεύθερα αθλούμενοι και περιπατητές, μαθητές και νήπια από όλα τα σχολεία του Δήμου Πέλλας, με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών θα τερματίσουν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής, τιμώντας την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης των Γιαννιτσιωτών της 14ης Σεπτεμβρίου 1944.
Όλοι οι δρομείς και οι περιπατητές των Γιαννιτσών παρακαλούνται να προσέλθουν στην γραμματεία την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 5/10, ώρες 6-9 μ.μ., στον πεζόδρομο, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση το πρωί της Κυριακής. Ιδιαίτερο πολιτιστικό πρόγραμμα προετοιμάζει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου.
Η Φιλαρμονική Γιαννιτσών, η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας και μουσικές μπάντες, σε κόμβους της διαδρομής, συνδράμουν τα μέγιστα στην διοργάνωση, ντύνοντας την δράση με μουσική.
Υποστηρικτές - χορηγοί
Στους υποστηρικτές της διοργάνωσης προστέθηκαν: το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΑΜΑΚ, η Ομάδα Φίλων Μοτοσυκλέτας Καρυώτισσας, ο Σύλλογος Ειδικών Δυνάμεων Ν. Πέλλας Δ.Ε.Α. «Αχιλλέας Μιμιλίδης», η Εθελοντική Ομάδα του ΓΕΛ Αξού και του Γυμνασίου Ν. Μυλοτόπου οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Καππαδόκες Ν. Μυλοτόπου και Αμπελειών, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Αξού. Επίσης προστέθηκαν οι επιχειρήσεις: ΟΠΤΙΚΑ ΡΑΛΛΗΣ - HELLAS MARKET – BABYLON - CARAMELLO - CAFE NEON - ΟΝΕΙΡΩΝ ΖΕΥΞΗ – ΑΓΡΟΖΥΜΗ - ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΚΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
Συμμετοχές εθελοντών- εγγραφές - πληροφορίες:
Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382084379, email: aodig@giannitsa.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: