Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας | ΜΑΣ Δόξα Μελισσίου - ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (1 - 2)1 - 2

Ο τελευταίος φιλικός αγώνας προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων και οι δύο ομάδες Δόξα Μελισσίου και Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, είχαν την ευκαιρία εκτός των δοκιμών από τους δύο προπονητές Λιτοβολή Π. και Αμπιντίν Λ., να «ξανασυστηθούν» αγωνιστικά, μετά τις πολλές αλλαγές από τα περσινά, αλλά και παλαιότερα ρόστερ τους, αλλά και τις όποιες απουσίες υπήρξαν εκατέρωθεν στο χθεσινό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, μ΄ αυτό των φιλοξενουμένων πιο «γεμάτο» να τους χαρίζει τελικά την φιλική νίκη γοήτρου.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας που με αρκετά καλή απόδοση, είχε τις ευκαιρίες και τα δύο γκολ με σκόρερ τον Νινιατσούδη παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ, κι όπως φάνηκε και στην συνέχεια τόσο στο πρώτο ημίχρονο μετά την προσωρινή ισοφάριση των γηπεδούχων, όσο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που δεν είχε την ζωντάνια του πρώτου, κατάφερε να το διαχειριστεί καλά και ψύχραιμα και μην δεχθεί πολλούς κινδύνους. Η Δόξα Μελισσίου μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν έβρισκε εύκολα τρόπους να απειλήσει άμεσα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Οι δύο από τις τρεις συνολικά καλύτερες φάσεις της σ' αυτό το διάστημα, προήλθαν από πολύ μακρινά σουτ, το ένα μάλιστα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Πέλλας. Η απάντηση της Πέλλας στην εδαφική υπεροχή και πιο δυναμική παρουσία των γηπεδούχων σ' αυτό το διάστημα, ήταν μια κεφαλιά του Κουκούτα που έφυγε μόλις άουτ και το κάθετο δοκάρι στο πλασέ του Μπιτσιάκη από πολύ ευνοϊκή θέση, προς το τέλος της αναμέτρησης...
Η Δόξα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος το επόμενο ΣΚ υποδέχεται την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος φιλοξενείται στην Καλή από την τοπική Νίκη.
Για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Πιτσάρης Ν., Κουκούτας, Φυτανίδης, Πρίντζιος, Petriti, Γιαλατζής Π., Μπουράκης Δ., Παναγιωτέλης, Νινιατσούδης και Ηλιάδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασίλας, Μπουράκης Ε., Αλμπάνης, Γερμανούδης, Αμανατίδης, Γιαλατζής Α., Πισσανίδης και Μπιτσιάκης.
Φάσεις και γκολ από την φιλική αναμέτρηση αργότερα...






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: