Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

«Φιλικός» Αγώνας Προετοιμασίας | Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας (1 - 0)1 - 0

Αμφίρροποι αγώνες με αρκετή ένταση, πάθος και δύναμη, ανεξάρτητα σε ποια κατάσταση βρίσκονται και σε ποια κατηγορία αγωνίζονται οι δύο ομάδες, είναι αυτοί που διεξάγονται σχεδόν πάντα μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας και Μέγα Αλέξανδρου Ν.Πέλλας, κι ένας τέτοιος ήταν κι αυτός που διεξήχθη χθες, που έστω κι αν στα... χαρτιά είχε τον χαρακτήρα φιλικού προετοιμασίας.
Μέτριο θέαμα, νευρικότητα, δυνατά μαρκαρίσματα, αψιμαχίες και αντεγκλήσεις, πολλές διακοπές, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αναγκάζεται δικαίως να σφυρίξει πρόωρα τις λήξεις των δύο ημιχρόνων. Νικητής στα «σημεία» ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας με σκορ 1 - 0...
Χωρίς ξεκάθαρη υπεροχή από κάποια ομάδα σ' ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι, με ελάχιστες ολοκληρωμένες καλές επιθετικές προσπάθειες, μοιραία το ίδιο συνέβη και αριθμητικά σε καλές ευκαιρίες, με το γκολ του Εμμανουηλίδη στο 30' να κρίνει την αναμέτρηση. Τα συμπεράσματα των δύο προπονητών Αμπιντίν και Μαβίδη αρκετά και χρήσιμα, περισσότερο ίσως για τον χαρακτήρα ομάδων και ποδοσφαιριστών, σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις...
Το επόμενο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, το ερχόμενο Σάββατο 21/9 στις 6 το απόγευμα, στο Μελίσσι με την τοπική Δόξα.
Για τους γηπεδούχους που για ακόμη ένα παιχνίδι εξαιτίας απουσιών δεν κατάφεραν να αγωνιστούν με σχετική πληρότητα, ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Πιτσάρης Ν., Φυτανίδης, Petriti, Πρίντζιος, Γιαλατζής Π., Μπουράκης Δ., Νινιατσούδης, Εμμανουηλίδης, Ηλιάδης και Γιαλατζής Α. ενώ αγωνίστηκαν και οι Αλμπάνης και Μπιτσιάκης, ενώ λόγω του πρόωρου της λήξης και κυρίως της δυναμικής του αγώνα, δεν αγωνίστηκαν για «προληπτικούς» λόγους οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί νεαροί ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο.
Βίντεο με φάσεις και το μοναδικό γκολ, αργότερα...






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: