Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας | Θρίαμβος Παρθενίου - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0 - 0)5 - 1

Βλέποντας ή ακούγοντας κάποιος το τελικό σκορ, θα μπορεί να φανταστεί και δικαίως, ότι οι «ισοπεδωτικοί» και πολύ καλύτεροι γηπεδούχοι του Θρίαμβου Παρθενίου στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησαν και συνέτριψαν εύκολα τους αδύναμους και κακούς φιλοξενούμενους του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας.
Δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων αφού στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ήταν σχεδόν απόλυτα αποτελεσματικοί, αλλά η έκτασή της όχι μόνο παραπλανεί, αλλά αδικεί κατάφωρα την πολύ καλή εικόνα των φιλοξενούμενων για περίπου 70 λεπτά, αλλά και την ατομική εξαιρετική απόδοση των ποδοσφαιριστών τους, που μέχρι το σημείο αυτό στο δεύτερο κυρίως μέρος, έδειχναν να πατάνε μάλιστα καλύτερα στο γήπεδο, να είναι πιο φρέσκοι και πιο απειλητικοί, σ' ένα συνολικά αρκετά ποιοτικό και αμφίρροπο για την εποχή παιχνίδι. Φυσικά τα αποτελέσματα έχουν την μικρότερη δυνατή βαρύτητα σε αγώνες προετοιμασίας, αλλά χτυπούν «καμπανάκια» για τα κακώς κείμενα που πρέπει άμεσα να διορθωθούν και να βελτιωθούν, αλλά και τα καλώς κείμενα, να γίνουν ακόμη καλύτερα...
Σ' έναν άριστο αγωνιστικό χώρο και ιδανικό για ποδόσφαιρο καιρό, οι δύο ομάδες πρόσφεραν καλό θέαμα, δημιούργησαν πότε ολοκληρωμένες και πότε ημιτελείς ωραίες φάσεις, με προϋποθέσεις και ευκαιρίες, αλλά η αποτελεσματικότητα κυρίως των γηπεδούχων και οι πιο φρέσκες αλλαγές που εμφανώς τους βοήθησαν, όχι μόνο ανέτρεψαν ανέλπιστα βάση της μέχρι τότε εικόνας το εις βάρος τους το σκορ που είχε διαμορφωθεί λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με ένα πολύ όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Εμμανουηλίδη, αλλά χάρισε στους γηπεδούχους και μια υπερβολικά ευρεία για τα ρεαλιστικά δεδομένα του αγώνα, φιλική νίκη! Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν, όλα μετά τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, οι Φώτης (το πρώτο γκολ πολύ ωραίο σε έμπνευση και εκτέλεση) και Καλυβιώτης από δύο και ο Ματζιούνης Π. ένα. Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος και για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο (Αλμπάνης με κεφαλιά).
Επόμενο φιλικό για την Πέλλα την ερχόμενη Τετάρτη 4/9 στις 6 το απόγευμα πάλι με ομάδα της ΕΠΣΜ τον Φίλιππο Ελεούσας, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας στο πρώτο φετινό εντός έδρας.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Πιτσάρης, Γιαλατζής, Γερμανούδης, Φυτανίδης, Πρίντζιος, Παντικίδης, Πολυχρονίδης, Εμμανουλίδης, Αμανατίδης, Νινιατσούδης ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασίλας, Μπουράκης Ε., Μπιτσιάκης, Γουργούνης, Αλμπάνης, Τζιαφτάνης, Τζάκρης και Μπουράκης Δ..
 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: