Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Στη Β’ Αρκαδίας ο Παναρκαδικός!

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς ο Παναρκαδικός, μια ιστορική ομάδα με μακρά παράδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα αγωνιστεί τελικά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Παρά το γεγονός ότι ο Παναρκαδικός είχε δηλώσει αρχικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα, το τελευταίο διάστημα δεν υπήρξαν θετικές εξελίξεις που να δείχνουν ότι η ομάδα θα μπορούσε να συμμετάσχει κανονικά. Έτσι, η απόφαση να μην αγωνιστεί φέτος στην Γ’ Εθνική ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη. Αντ’ αυτού, η ομάδα θα επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα της Αρκαδίας, και μάλιστα στη Β’ κατηγορία, κάτι που σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή πορείας για τον σύλλογο.
Με την αποχώρηση του Παναρκαδικού, ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής θα αποτελείται πλέον από 17 ομάδες, όπως και ο 4ος όμιλος.
Όλοι πλέον αναμένουν με ενδιαφέρον την κλήρωση της Παρασκευής (23/8), όπου αναμένεται να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις, ιδιαίτερα όσον αφορά την κατάσταση του Αιολικού, μιας ακόμα ιστορικής ομάδας της κατηγορίας. Η νέα διαμόρφωση του ομίλου και οι όποιες αλλαγές μπορεί να φέρουν σημαντικές ανακατατάξεις και νέες προκλήσεις για τον Μιλτιάδη και τις υπόλοιπες ομάδες.

Με πληροφορίες από messinialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: