Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων...

Κι ενώ ήδη αρκετές Ενώσεις έχουν ανακοινώσει επίσημα τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων τους και του κυπέλλου έχοντας κοινοποιήσει και τις αντίστοιχες προκηρύξεις και οι περισσότερες ομάδες έχουν γνωστοποιήσει την έναρξη της προετοιμασίας τους και κάποιες μάλιστα απ' αυτές την ξεκίνησαν, στην ΕΠΣ Πέλλας δεν έχουμε δει ακόμη γραμμένες πουθενά επίσημες ανακοινώσεις. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες και αμφιβολίες και για τους ακριβείς αριθμούς των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή και τους τρόπους διεξαγωγής όλων των κατηγοριών, αφού και η ΕΠΟ ακόμη ψάχνεται σ' αυτό το κομμάτι... Εντούτοις πληροφορίες από έγκυρες πηγές, μας δίνουν κάποιες πολύ πιθανές -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.
Για το κύπελλο που αρχίζει συνήθως πιο γρήγορα από τα πρωταθλήματα, οι ημερομηνίες της πρώτης φάσης όπου δεν συμμετέχουν οι ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής και η μοναδική ομάδα που διαθέτουμε της Γ' Εθνικής και της δεύτερης φάσης όπου μπαίνουν στην κληρωτίδα και οι ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής, είναι μάλλον προαποφασισμένες, κι "εν ευθέτω χρόνω" θα ανακοινωθούν... Το ΣΚ λοιπόν 14-15/9 θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου με ομάδες της Α' και Β' Ερασιτεχνικής, ενώ αυτοί της δεύτερης φάσης θα διεξαχθούν μια βδομάδα αργότερα, με τις ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής να συμμετέχουν κι αυτές.
Για τα δε πρωταθλήματα της Α' και της Α1 Ερασιτεχνικής ως πιθανότερες ημερομηνίες έναρξης, υπολογίζονται αυτές του τελευταίου ΣΚ του Σεπτέμβρη, δλδ 28-29/9, ενώ αυτό ή αυτά της Β' Ερασιτεχνικής που έχουν μια σχετική άνεση χρόνου λόγω μικρού αριθμού ομάδων, υπολογίζονται ως πιθανότερα, το δεύτερο ή το τρίτο ΣΚ του Οκτώβρη.
Με τον βασικό κανόνα, ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει αν δεν αποφασιστεί και ανακοινωθεί επίσημα από την διοργανώτρια αρχή, κρατάμε κατ' αρχήν με επιφύλαξη τις παραπάνω πιθανότατες ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων της ΕΠΣ Πέλλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: