Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΕΠΣΜ | Συμπλήρωση ηλεκτρονικά του Φύλλου Αγώνα και στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι μετά την επιτυχημένη εφαρμογή συμπλήρωσης του Φύλλου Αγώνα ηλεκτρονικά στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία την περσινή αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 αποφασίστηκε η επέκταση της εφαρμογής και στην Α Ερασιτεχνική κατηγορία κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 στους αγώνες πρωταθλήματος που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2024.
Αν και η χρήση της εφαρμογής είναι απλή, για την ενημέρωση των σωματείων, αλλά και των διαιτητών θα οργανωθούν μέσω Skype δύο webinars (διαδικτυακά σεμινάρια), ένα για τα σωματεία και ένα για τους διαιτητές.
Το επόμενο χρονικό διάστημα όλα τα σωματεία της Α1 και Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα λάβουν τον ειδικό σύνδεσμο, προκειμένου να συνδεθούν μέσω Skype για αν δουν ζωντανά την παρουσίαση, αλλά και για να λύσουν τις απορίες τους.
Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου (link) θα σταλεί στο email των σωματείων της A1 και της Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας που δήλωσαν στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.
Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή στο προσωπικό τους email, θα λάβουν τον σύνδεσμο για το σεμινάριο και οι διαιτητές.
Επισημαίνεται ότι άλλο είναι το σεμινάριο για τα σωματεία και άλλο για τους διαιτητές, καθώς η χρήση του ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα είναι διαφορετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: