Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Νέα εποχή για τον ΦΑΣ Νάουσα – Πρόεδρος ο Αντώνης Αργυράκης

Νέα ημέρα ξημέρωσε για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος αναγεννάται και διεκδικεί δυναμικά την είσοδό του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Ελλάδας.
Το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Αυγούστου 2024, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του ΦΑΣ Νάουσα στο ΔΑΚ της Ηρωικής Πόλης τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ομάδας. Ο ιστορικός σύλλογος της Ημαθίας περνάει σε νέα εποχή, αφού αλλάζει διοικητικό σχήμα και ενισχύεται τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.
Ηγέτης της νέας προσπάθειας του ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Αντώνης Αργυράκης, καθώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να ανακοινωθεί νέο σχήμα. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα, ενώ γνωστή είναι η ανάθεση του ρόλου του Τεχνικού Διευθυντή στον Γιώργο Τσίλη.
Στο δυναμικό του ΦΑΣ θα ανήκουν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Μελικιώτης, Κώστας Κυριακίδης, Τάσος Καραγιάννης, Δημήτρης Ασλαμπάλογλου, Γιώργος Τσιάμπας, Τάσος Αδαμίδης, Θανάσης Φωτόπουλος και Δημήτρης Σαρακατσιάνος.
Ο ΦΑΣ Νάουσα πραγματοποίησε media day το απόγευμα της Τετάρτης (21/8), όπου παρουσίασε τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα και συστήθηκε με το δημοσιογραφικό κοινό της Ημαθίας. Στα σκαριά βρίσκεται νέα σύγχρονη ιστοσελίδα, ενώ η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί δημιουργώντας ένα σύνολο ικανό να φέρει την ομάδα στην κορυφή του νομού, αλλά και να την επαναφέρει στη Γ’ Εθνική.


Πηγή: sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: