Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Λειτουργία Ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα από την ΕΠΣΗ

H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σε συνεργασία με την ΕΠΟ θα λειτουργήσει από την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
Η λειτουργία του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλες τις ομάδες και θα ισχύσει για όλες τις κατηγορίες και όλες τις διοργανώσεις περιόδου 2024-2025.
Κάθε σωματείο είναι υποχρεωμένο να δηλώσει έως τις 20 Αυγούστου 2024 ένα μέλος του που θα είναι ο χειριστής του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΑ και θα πρέπει να διαθέτει βασικές γνώσεις πάνω σε χρήση υπολογιστών.
Ο χειριστής που θα επιλεχθεί από το κάθε σωματείο θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ως τις 20 Αυγούστου 2024 να αποστείλει συμπληρωμένη την φόρμα (μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ) όπως και απλό φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς του (εμπρός και πίσω όψη), προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση στις πλατφόρμες της ΕΠΣΗ και της ΕΠΟ για το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
Η αποστολή της φόρμας όπως και της ταυτότητας κάθε χειριστή θα αποστέλλονται στο email του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΕΠΣΗ κ. Μανόλη Βαρδαλαχάκη: vardalahakis@neakriti.gr
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των χειριστών από την ΕΠΣΗ και την ΕΠΟ, κάθε χειριστής θα παραλάβει κωδικό για την είσοδό του στην πλατφόρμα.
Επίσης θα γίνουν σεμινάρια ανά κατηγορία με τους χειριστές κάθε σωματείου προκειμένου να αναλυθεί ο τρόπος συμπλήρωσης και χρήσης του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: