Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Παρίσι 2024: Δεύτερη ευκαιρία για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πίσω από την Αμερικανίδα Μπρίτανι Μπράουν, τη νικήτρια της 5ης σειράς.
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω ρεπεσάζ να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των 200 μέτρων.
Η πρωταθλήτρια των σπριντ τερμάτισε τέταρτη στην 5η προκριματική σειρά με χρόνο 23.06 με άνεμο θετικό 0.2,, αλλά την πρόκριση έπαιρναν μόνο οι τρεις πρώτες.
Η Πολυνίκη ξεκίνησε δυνατά, αλλά στα τελευταία μέτρα δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω που θα την έβαζε από τώρα στον ημιτελικό.
Το ρεπεσάζ θα γίνει τη Δευτέρα στις 13:50.
Μιλώντας μετά την κούρσα της στην κάμερα της ΕΡΤ, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου:
«Προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από τις επιδόσεις μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι επιτυχία που είμαι εδώ, αλλά δεν μου αρκεί, θέλω κάτι παραπάνω.
Το καλό είναι ότι υπάρχει πια ρεπεσάζ. Η πρόκριση είναι μέσα στις δυνατότητές μου. Νιώθω καλά, αλλά νομίζω ότι το χάνω στο τέλος με το μυαλό μου, δεν το διαχειρίζομαι καλά και σφίγγω.
Αυτός ο νέος κανονισμός με το ρεπεσάζ είναι θετικός. δίνει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία.
Σήμερα, πάντως, περίμενα να περάσω απ’ ευθείας, να βγάλω ένα χρόνο κάτω από τα 23’’ γιατί νιώθω πολύ καλά. Θα δούμε αύριο.
Νομίζω ότι ως διοργάνωση δε διαφέρει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Βέβαια, εδώ το στάδιο είναι γεμάτο κι αυτό είναι λίγο αγχωτικό, αλλά είναι τέλεια η ατμόσφαιρα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: