Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας | Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (1 - 0)2 - 0

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας στο δημοτικό γήπεδο Χαλκηδόνας ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, με τους γηπεδούχους καλύτερους και πιο φρέσκους κυρίως στο πρώτο μέρος, να επιτυγχάνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Θεοχαρίδη και Μαρκούλη αντίστοιχα και να φτάνουν στην δίκαιη επικράτηση με τελικό σκορ 2 - 0.
Οι γηπεδούχοι που πραγματοποίησαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι μετά τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας και ουσιαστικά της νέας επανεκκίνησης του συλλόγου, ήταν πιο συνεκτικοί στις γραμμές και τις θέσεις τους, είχαν καλή κυκλοφορία και με γρήγορες επιθέσεις δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στο τέρμα των φιλοξενουμένων και πέτυχαν δύο τέρματα, με το πρώτο ειδικά να είναι πολύ όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση (είχαν και ένα σουτ στο κάθετο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο). Η Αναγέννηση μπορεί να επανεκκινεί από το πρωτάθλημα της Γ' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΜ, διαθέτει όμως έμπειρο και δυνατό ρόστερ, με δυνατότητες και παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών...
Οι φιλοξενούμενοι μετά από περίπου δύο βδομάδες προετοιμασίας και στο δεύτερό τους φιλικό παιχνίδι, ήταν γενικά μέτριοι και ασύνδετοι με πολλά ατομικά λάθη και λόγω εποχής και σταδίου προετοιμασίας, αλλά και «υπερπληθυσμού» στο ρόστερ (25 ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν χθες, ενώ υπήρχαν και πάλι 4-5 απουσίες), που δυσκολεύει την σταθερότητα και την ομοιογένεια γενικότερα, πόσο μάλλον σ' ένα παιχνίδι, προσπάθησαν όμως να απαντήσουν και άμεσα αλλά και στην συνέχεια, πότε ορθολογικά και πότε κάπως ανορθόδοξα, δημιουργώντας κι αυτοί με την σειρά τους αρκετές φάσεις άλλοτε ημιτελείς κι άλλοτε ολοκληρωμένες, με κορυφαίες το χαμένο πέναλτι του Φυτανίδη στο δεύτερο ημίχρονο και λίγα λεπτά αργότερα, το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Τζιαφτάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον τερματοφύλακα Αλευρούδη, να αποκρούει τόσο όσο χρειαζόταν την μπάλα για να αποτρέψει το γκολ. Παρά τα μέτρια επίπεδα ομαδικής απόδοσης για τον Μέγα Αλέξανδρο και την επιθετική αφλογιστία για δεύτερο φιλικό παιχνίδι, υπήρχαν και σημεία θετικής αναφοράς, κυρίως από την ατομική παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών...
Επόμενο δυνατό φιλικό για τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας το ερχόμενο Σάββατο 31/8 το απόγευμα στο Παρθένι με αντίπαλο τον ενισχυμένο και φέτος τοπικό Θρίαμβο.
Ξεκίνησαν για την Πέλλα οι Παναγιωτόπουλος, Πιτσάρης Ν., Γερμανούδης, Petriti, Γιαλατζής Π., Φυτανίδης, Πολυχρονόπουλος, Πρίντζιος, Νινιατσούδης, Καρασμάνης, Εμμανουηλίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασίλας, Μπουράκης Ε., Αμανατίδης, Γουργούνης, Πισσανίδης, Αλμπάνης, Αλευρούδης Μ., Γιαλατζής Α., Τζιαφτάνης, Μπιτσιάκης, Ηλιάδης, Τζάκρης, Μπουράκης Δ., Πιτσάρης Τ..
Βίντεο με φάσεις και γκολ αργότερα... 
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: