Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας | ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0 - 0)1 - 0

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Δαμιανού ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΟΚ που θα αγωνίζεται και φέτος Α' Ερασιτεχνική μετά την απόρριψη της πρόσκλησης για δήλωση συμμετοχής στην Α1 και τον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας που αγωνίζεται τα τελευταία 15 χρόνια ανελλιπώς στην Α1 Ερασιτεχνική, με τελικό νικητή στα «σημεία» την γηπεδούχο ομάδα.
Το μοναδικό γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρέτσι. Με καλά αγωνιστικά διαστήματα οι δύο ομάδες η καθεμιά με το τρόπο που είχε επιλέξει να προσεγγίσει την φιλική αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους στο μεγαλύτερο μέρος πιο κυριαρχικούς, πιο δραστήριους και δημιουργικούς να πιέζουν ψηλά και τους γηπεδούχους με καλή μεσοαμυντική τακτική να ψάχνουν περισσότερο τις αντεπιθέσεις χωρίς μεγάλα αμυντικά ρίσκα και να πατούν ελάχιστες φορές με αρκετούς ποδοσφαιριστές την αντίπαλη περιοχή. Αρκετές και πολύ καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να έχουν στο πρώτο μέρος στην τελευταία φάση πριν την λήξη και δοκάρι, σε πολύ μακρινό «σουτ-κρέμασμα» του Τοπάλη, ενώ δύο τα δοκάρια στο δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους, σε σουτ εντός περιοχής κι από άριστες θέσεις των Νινιατσούδη και Τζιαφτάνη. Περίπου στα μισά του ημιχρόνου, ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ευθυμίου, νίκησε τον επιθετικό των φιλοξενουμένων Εμμανουηλίδη σε εκτέλεση πέναλτι, αποκρούοντας στην δεξιά του γωνία.
Πριν μια βδομάδα η έναρξη της προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ Δαμιανού, πριν δύο εκ περιτροπής αυτή του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας. Οι δύο προπονητές Σάββας Αβραμίδης των γηπεδούχων και Λεωνίδας Αμπιντίν των φιλοξενουμένων, χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους, βγάζοντας τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στο σημερινό φιλικό για την Πέλλα, ήταν τα 20,8 έτη.
Ξεκίνησαν για την Πέλλα, Παναγιωτόπουλος, Petriti, Γερμανούδης, Πιτσάρης Ν., Γιαλατζής Π., Παντικίδης, Πολυχρονόπουλος, Νινιατσούδης, Αμανατίδης, Ηλιάδης και Εμμανουηλίδης, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Βασίλας, Γκαντσίδης, Πλατής, Πρίντζιος, Πιτσάρης Τ., Αλμπάνης, Μπιτσιάκης, Τζιαφτάνης, Γιαλατζής Α., Δεντσούδης.
Φάσεις και το γκολ από την αναμέτρηση, αργότερα...
 











 

Δεν υπάρχουν σχόλια: