Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων

Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων, ανακοινώνοντας ακόμη μία μεταγραφή ταλαντούχου ποδοσφαιριστή...

Συμβάσεις γαλέρας για τα λεωφορεία

ΟΔΗΓΟΥΣ - ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ 
Οι ατομικές συμβάσεις εργασίας που υπογράφουν οι οδηγοί στην κοινοπραξία «Συγκοινωνίες Α.Ε.» δείχνουν μια πρώτη εικόνα για τις… ανταγωνιστικές συμβάσεις εργασίας που μπορεί να δούμε και στις (πρώην) ΔΕΚΟ των επιβατικών μεταφορών.

Στην Ευρώπη πέφτει, στην Ελλάδα ανεβαίνει ο πληθωρισμός

Ο πληθωρισμός στις 20 χώρες της Ευρωζώνης μειώθηκε στο 2,2% τον Αύγουστο ανοίγοντας τον δρόμο στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να μειώσει τα επιτόκια καθώς η ΕΚΤ και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ετοιμάζονται να μειώσουν το κόστος δανεισμού για να στηρίξουν την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Ανακοινώθηκε νέα παράταση στο Μητρώο από την ΓΓΑ

Νέα παράταση ανακοινώθηκε από ΓΓΑ για το Μητρώο. Δείτε την ανακοίνωση της ΓΓΑ για το θέμα και την καταληκτική πλέον ημερομηνία:

Είχε... τρύπα το κόκκινο χαλί στην Nvidia

O καλιφορνέζικος κολοσσός ανακοίνωσε χθες αύξηση τριμηνιαίων εσόδων κατά 122%, πολύ υψηλότερη από αυτήν που ανέμενε η αγορά, ωστόσο η μετοχή του «βούτηξε» ● Αναλυτές προέβλεπαν άμεση άνοδο της μετοχής κατά 10% και ημερήσια εκτόξευση της χρηματιστηριακής της αξίας κατά... 300 δισ. δολάρια
Οι μεγάλες προσδοκίες δημιουργούν συνήθως και μεγάλες απογοητεύσεις και όποιος το γνωρίζει αυτό καλά στο τέλος είναι αυτός που… «τα παίρνει όλα».

Δρομολογείται η κατασκευή του πρώτου κυκλικού κυκλοφοριακού κόμβου στην πόλη των Γιαννιτσών

Την έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης του έργου «Κατασκευή κυκλικού κόμβου στα παλαιά σφαγεία στη διασταύρωση των οδών: Εθν. Αντίστασης- Κ. Βάρδα- Βασιλειάδη- Κωνσταντινουπόλεως, στην Τ.Κ. Γιαννιτσών», αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, στην πρόσφατη συνεδρίασή του.

Και ο Γιάννης Ουζούνης θα αγωνίζεται φέτος με τον Πανεδεσσαϊκό

Ο Πανεδεσσαϊκός εκτός των νέων μεταγραφικών προσθηκών, συνεχίζει και τις «μεταγραφές»-ανανεώσεις και μια τέτοια είναι κι αυτή του πολύπειρου αμυντικού Γιάννη Ουζούνη.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας | Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (1 - 0)2 - 0. Φάσεις και γκολ

Φάσεις και γκολ από την φιλική αναμέτρηση Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (1 - 0)2 - 0.

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 16/29.08.2024), με ισχύ από σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024.

Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών Led στο Δήμο Πέλλας με χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων

Με την απαιτούμενη πλειοψηφία πέρασε στο χθεσινό Δ.Σ. το θέμα «Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών νέας τεχνολογίας Led στο Δήμο Πέλλας» μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (Τ.Π.Δ.)  με την έγκριση των γενικών όρων, έργο προϋπολογισμού 6.005.000,00 € (συμπ. ΦΠΑ), που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης.

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας | Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (1 - 0)2 - 0

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας στο δημοτικό γήπεδο Χαλκηδόνας ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, με τους γηπεδούχους καλύτερους και πιο φρέσκους κυρίως στο πρώτο μέρος, να επιτυγχάνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Θεοχαρίδη και Μαρκούλη αντίστοιχα και να φτάνουν στην δίκαιη επικράτηση με τελικό σκορ 2 - 0.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Περιορισμένης ευθύνης (και) για τη φωτιά στον Όρβηλο δηλώνει η διοίκηση της ΠΚΜ

Γιάννης Μυλόπουλος: «Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας να σταματήσει να δηλώνει «περιορισμένης ευθύνης» και να αναλάβει δράση, ως επισπεύδουσα αυτοδιοικητική αρχή.
Εμείς θα είμαστε εδώ για να υποβάλλουμε λύσεις και προτάσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα, για τα οποία η διοίκηση δηλώνει αναρμόδια».

“30 plus 1” στο Ωδείο Δήμου Έδεσσας!

Το Ωδείο Δήμου Έδεσσας συμπλήρωσε τριάντα χρόνια λειτουργίας. Σας καλούμε στην ωδειακή μας κοινότητα να “περπατήσουμε” μαζί το τριακοστό πρώτο έτος του.

Κλείνουν 118 σχολεία φέτος λόγω έλλειψης μαθητών

Την προσεχή σχολική χρονιά 2024 – 2025, λόγω έλλειψης μαθητών, σχολεία θα μείνουν κλειστά σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Ημαθία και Χαλκιδική.

Επίσημη συνεργασία του Αιολικού με τον Απόλλωνα Βουναρακίου - Σταύρος Γριππιώτης: «Δεν μπορώ να τραβήξω την πρίζα από έναν σύλλογο 50 ετών»

Ο Αιολικός θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στις τοπικές κατηγορίες της Λέσβου, σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Βουναρακίου όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26/8.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τον Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης

Ποδοσφαιριστή «κόσμημα» για τα ερασιτεχνικά μας γήπεδα, ανακοίνωσαν οι Μαύροι Αετοί Παραλίμνης.

Πρόβα χάους... συγκοινωνιακού

Λες και κλείνει παλιούς, ανοιχτούς οικογενειακούς λογαριασμούς συμπεριφέρεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χθες, επισκέφτηκε τα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ, για να προβάλει τάχα ένα σημαντικό πρόγραμμα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών στην Αττική. Αλλά στην πραγματικότητα έκανε απροκάλυπτη διαφήμιση της επικείμενης ιδιωτικοποίησής τους.

Στην Α.Ε. Σκύδρα ο Μανώλης Σιδώρης

Η Α.Ε. Σκύδρα ανακοίνωσε και την απόκτηση του επιθετικού Μανώλη Σιδώρη από τον Άρη Αμπελειών.

Στα Γιαννιτσά το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπευθύνων & Στελεχών Νεότητος Μητροπόλεων - Χαιρετισμός του Δημάρχου Πέλλας

Στην εκδήλωση για την έναρξη του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Υπευθύνων και Στελεχών Νεότητος των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, που έγινε στα Γιαννιτσά (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας), την Δευτέρα 26.8, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πέλλας, Ευστάθιος Φουντουκίδης.Να σημειωθεί ότι η διεξαγωγή του Συνεδρίου γίνεται στα Γιαννιτσά και συγκεριμένα στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, με χορηγούς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον Δήμο Πέλλας και την Π.Ε. Πέλλας. Στο Συνέδριο συμμετέχουν 125 σύνεδροι κληρικοί και λαϊκοί από 61 Μητροπόλεις.

Ο Δήμος Πέλλας συμμετέχει για πρώτη φορά στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Πέλλας!

Η εφορία μπουκάρει σε ξενοδοχεία και σε σπίτια που ενοικιάζονται με βραχυχρόνιες μισθώσεις

Οι έλεγχοι θα είναι αναδρομικοί από το 2020 για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις και για το 2022 στα ξενοδοχεία
Στοχευμένους φορολογικούς ελέγχους σε ακίνητα που ενοικιάζονται μέσω των βραχυχρόνιων μισθώσεων, καθώς και σε ξενοδοχεία θα πραγματοποιήσει η ΑΑΔΕ μέχρι το τέλος του 2024.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Αστείες δικαιολογίες Γεωργιάδη για τις αυξήσεις σε εκατοντάδες φτηνά φάρμακα

Επένδυσε στο αφήγημα πως με τις αυξήσεις δεν θα δημιουργούνται «τεχνητά ελλείμματα» και ισχυρίστηκε πως «επιβάρυνση των ασθενών δεν θα υπάρξει».
Νέες τιμές (προς τα... πάνω) ισχύουν από σήμερα σε 850 φαρμακευτικά σκευάσματα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω συμμετοχή (επιβάρυνση) των ασθενών και των ασφαλισμένων κατά 30 εκατομμύρια ευρώ.

Φαρμάκι... από νέες αυξήσεις σε φάρμακα

ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΟΦ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 461 ΚΩΔΙΚΟΥΣ
Υπολογίζεται ότι η συνολική δαπάνη για αυτά τα σκευάσματα θα αυξηθεί κατά 30-40 εκατομμύρια ευρώ, κόστος το 1/3 του οποίου θα επωμιστούν απευθείας οι ασθενείς και το υπόλοιπο οι εισφορές όλων μας ● Η κυβέρνηση προσπαθεί να δικαιολογήσει τις αυξήσεις υποστηρίζοντας ότι έτσι δεν θα δημιουργούνται «τεχνητά ελλείμματα» λόγω... χαμηλής τιμής.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση των Μαύρων Αετών Παραλίμνης

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης, αφού εκτός όλων των άλλων γραφειοκρατικών και εξωαγωνιστικών διαδικασιών και υποχρεώσεων που απαιτούνται για την επανεκκίνηση, που και κάποιες ακόμη τρέχουν, ήρθε η ημέρα και η ώρα οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου να πατήσουν κι επίσημα γήπεδο, να αρχίσουν το τρέξιμο κι αυτοί, με την έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας.

Έπεσε δέντρο στον κεντρικό δρόμο των Κουφαλίων

Αποκλείστηκε πριν λίγη ώρα η κυκλοφορία στην Εθνικής Αντιστάσεως στα Κουφάλια, στον κεντρικότερο δρόμο του οικισμού, στο ύψος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων, αφού μάλλον από τον ξαφνικό δυνατό αέρα αισθητό σε όλη την περιοχή, μεγάλο πεύκο έσπασε και έπεσε πάνω στον δρόμο κλείνοντας την κυκλοφορία (ευτυχώς χωρίς αναφορά μέχρι στιγμής για κάποιο ατύχημα), μέχρι να ειδοποιηθούν να σπεύσουν άμεσα και να επέμβουν, η τροχαία, ο δήμος και η πυροσβεστική και να την αποκαταστήσουν, απομακρύνοντας σταδιακά και τμηματικά το τεράστιο σπασμένο πεύκο.

«Δρόμος Θυσίας 2024» στα Γιαννιτσά - Κυριακή 6 Οκτωβρίου

www.dimospellas.gr/marathon
Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα των εγγραφών!
11ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ – 21.097,5 μ.
Ο Δρόμος Θυσίας 2024 – 11ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ / PELLA HALF MARATHON, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ώρα 9.00 πμ. Ο Δρόμος Θυσίας, στην μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 14 Σεπτεμβρίου 1944, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας. 

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Επιστροφή στα πάτρια ποδοσφαιρικά εδάφη για τρεις στον Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης

Τρεις επιστροφές ποδοσφαιριστών στα πάτρια ποδοσφαιρικά εδάφη, ανακοίνωσε ο Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης.

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας | ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0 - 0) 1 - 0. Φάσεις και γκολ

Οι καλύτερες φάσεις και το μοναδικό γκολ, από την χθεσινή φιλική αναμέτρηση ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας...

ΦΑΣ Νάουσα - Νίκη Καλής 2 - 0 | Δείτε φάσεις και γκολ της φιλικής αναμέτρησης


Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας | ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0 - 0)1 - 0

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Δαμιανού ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΟΚ που θα αγωνίζεται και φέτος Α' Ερασιτεχνική μετά την απόρριψη της πρόσκλησης για δήλωση συμμετοχής στην Α1 και τον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας που αγωνίζεται τα τελευταία 15 χρόνια ανελλιπώς στην Α1 Ερασιτεχνική, με τελικό νικητή στα «σημεία» την γηπεδούχο ομάδα.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας | ΑΕ Αλεξάνδρειας – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0 - 0

Mισό εκατ. ευρώ για τα παιδιά της Γάζας από τον Ελ Γκαζί

Έμπρακτη συμπαράσταση από τον ποδοσφαιριστή Ανουάρ Ελ Γκαζί σε μεγαλύτερα θύματα του πολέμου της Γάζας. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δωρίζει 500.000 ευρώ στα παιδιά της Γάζας.

Πρωτοφανείς συμπτύξεις σχολικών τμημάτων σε όλη τη χώρα

«Σαρδελοποιούν» τους μαθητές και αφανίζουν χιλιάδες εκπαιδευτικούς
Σε πρωτοφανές κύμα συμπτύξεων, σε όλη την εκπαίδευση, προχωρά το υπουργείο Παιδείας μέσω των διευθύνσεων εκπαίδευσης με "σημαιοφόρο" τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής. Με διοικητικές παρεμβάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα του my school και «ως δια μαγείας» εξαφανίζονται τμήματα και μαθητές/τριες.

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το μαγνητικό τρένο της Ιαπωνίας

Το ιαπωνικό “ιπτάμενο” τρένο maglev (magnetic levitation - μαγνητική αιώρηση), έκανε νέο ρεκόρ ταχύτητας, το οποίο μάλιστα κατείχε το ίδιο, φτάνοντας τα 603 χλμ/ ώρα, σε δοκιμή πριν από καιρό, κοντά στο όρος Φούτζι.

ΕΠΣ Κοζάνης | Τίτλοι τέλους για την Α.Ε. Περδίκκα;

Είναι λυπηρό όταν μια ομάδα αποχωρεί από το χώρο του ποδοσφαίρου!

Άρχισαν σε επτά χώρες οι πρώτες στον κόσμο δοκιμές εμβολίου mRNA κατά του καρκίνου του πνεύμονα

Γιατροί άρχισαν τις πρώτες στον κόσμο δοκιμές σε ασθενείς ενός εμβολίου mRNA κατά του καρκίνου του πνεύμονα, για το οποίο ειδικοί λένε ότι μπορεί να σώσει χιλιάδες ζωές.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΕΠΣ Πέλλας | Δωρεάν μπάλες για τα σωματεία της δύναμής μας

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας , θα χορηγηθούν σε όλα τα σωματεία της δύναμής μας που θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα περιόδου 2024/2025 από 10 μπάλες ποδοσφαίρου.

Αμυντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Αλμωπό Αριδαίας

Τον 24χρονο αμυντικό Μιχάλη Σοσάρι, που έχει αγωνιστεί παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του και στις τρεις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας, ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Τα ζευγάρια της 1ης, της 2ης και 3ης φάσης - Βατή η κλήρωση για τον Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης

Βατή η κλήρωση της 1ης και 2ης φάσης για τον Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης
Διενεργήθηκε η κλήρωση της 1ης, της 2ης και της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τη σεζόν 2024-25, το οποίο υπόσχεται για άλλη μια χρονιά δυνατές συγκινήσεις για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου.

Γ' Εθνική: Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος 2024/2025 - Μακρινό ταξίδι την πρώτη αγωνιστική για τον Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, του μεγαλύτερου, σε συμμετοχή, εθνικού πρωταθλήματος, για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Citius, Altius, Fortius

Ζούμε στ' αλήθεια σε μια κοινωνία που πριμοδοτεί την διάκριση;

Σε κλίμα συγκίνησης η ονοματοδοσία της βιβλιοθήκης Καρυώτισσας σε «Βιβλιοθήκη Άννα Μικροπούλου»

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ., η τελετή ονοματοδοσίας της Βιβλιοθήκης Καρυώτισσας σε «Βιβλιοθήκη ΑΝΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ», στη Μνήμη της αείμνηστης Άννας Μικροπούλου που "έφυγε" τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Έπεσαν κάτω και από τη Βουλγαρία οι μισθοί στην Ελλάδα!

Αποκαλυπτική μελέτη του ΚΕΠΕ αποτυπώνει τη συνεχή πτώση των ωρομισθίων ακόμη και στην οικονομική ανάκαμψη μετά την πανδημία
Σε χειρότερη θέση και από τους εργαζόμενους στη Βουλγαρία βρίσκονται οι Έλληνες εργαζόμενοι, που έχουν πλέον τη μεγαλύτερη απόσταση στα μέσα ωρομίσθια από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επιδείνωση οφείλεται στο ότι κατά τα δύο πρώτα χρόνια οικονομικής ανάκαμψης μετά την πανδημία, οι εργοδότες επέβαλαν επιμήκυνση των ωρών εργασίας χωρίς αντίστοιχη αύξηση αμοιβών.
Σύμφωνα με ειδική ανάλυση που δημοσιεύεται στο τελευταία τεύχος του οικονομικού δελτίου του ΚΕΠΕ («Σχετική θέση του μέσου ωρομισθίου και εργαζόμενοι φτωχοί στην Ελλάδα», Βλάσης Μισσός), η καταγεγραμμένη μεγέθυνση της οικονομίας μετά την πανδημία μόνο ελάχιστα έχει βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του πληθυσμού, όπως επισήμαναν σε άρθρο τους οι Financial Times.

ΕΠΣΜ | Συμπλήρωση ηλεκτρονικά του Φύλλου Αγώνα και στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι μετά την επιτυχημένη εφαρμογή συμπλήρωσης του Φύλλου Αγώνα ηλεκτρονικά στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία την περσινή αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 αποφασίστηκε η επέκταση της εφαρμογής και στην Α Ερασιτεχνική κατηγορία κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 στους αγώνες πρωταθλήματος που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Γεμίζει το ρόστερ του ο Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης

Γεμίζει το ρόστερ ο Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης και σ' αυτήν την κατεύθυνση, πρόσθεσε στο ρόστερ ακόμη 5άδα ποδοσφαιριστών.

Τα φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΟ Κουφαλίων

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τους αντιπάλους όλων των φιλικών προετοιμασίας που έχει προγραμματίσει.

Κι άλλος ποδοσφαιρικός «επαναπατρισμός» στον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας

Μία ακόμη μεταγραφή ενός παιδιού του χωριού που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε άλλο σύλλογο της γειτονικής ΕΠΣ Κιλκίς, ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας.

Στη Β’ Αρκαδίας ο Παναρκαδικός!

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς ο Παναρκαδικός, μια ιστορική ομάδα με μακρά παράδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα αγωνιστεί τελικά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Και ο Παναγιώτης Μαντζανάς στον ΠΑΟΚ Δυτικού

Ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του μεσοαμυντικού Παναγιώτη Μαντζανά από την Δόξα Δράμας στον ΠΑΟΚ Δυτικού.

Λειψυδρία: Προτάσεις από την παράταξη “ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

Γιάννης Μυλόπουλος: «Η λειψυδρία δεν είναι θεομηνία. Είναι απολύτως ανθρωπογενής. Και συνεπώς είναι ευθύνη κράτους και περιφερειακής αυτοδιοίκησης να συνεργαστούν και να αναλάβουν άμεσα δράση.
Εμείς, από την πλευρά της αντιπολίτευσης, υποβάλλουμε σήμερα έναν οδικό χάρτη για την αντιμετώπιση της μεγάλης απειλής και παραμένουμε στη διάθεση της διοίκησης, η οποία οφείλει να αντιδράσει πριν να είναι αργά…»

Με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Πέλλα

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πέλλας - Αντιδημαρχία Πολιτισμού, την Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ στην Πέλλα, η μουσική εκδήλωση για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Νέα εποχή για τον ΦΑΣ Νάουσα – Πρόεδρος ο Αντώνης Αργυράκης

Νέα ημέρα ξημέρωσε για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος αναγεννάται και διεκδικεί δυναμικά την είσοδό του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Ελλάδας.

Νέο προπονητή ανακοίνωσε ο Κεραυνός Μεσιανού

Νέο προπονητή ανακοίνωσε ο Κεραυνός Μεσιανού στην θέση του αποχωρήσαντα Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο αρχηγός της ομάδας του Κεραυνού, ένας αθλητής κόσμημα για τα ερασιτεχνικά μας γήπεδα, ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα, πάθος και ήθος που έχει τιμήσει διαχρονικά τόσο την φανέλα του συλλόγου αποτελώντας σημείο αναφοράς γι' αυτόν, αλλά που έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της περιοχής κερδίζοντας τον σεβασμό, την αναγνώριση και την εκτίμηση όλων όσων ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, ο Γιώργος Πανταζίδης, αναλαμβάνει ένα νέο πόστο, να οδηγήσει την ομάδα του Μεσιανού σε νέα πορεία και νέες επιτυχίες.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης

Πέντε προσθήκες νεαρών με παρών και μέλλον γεμίζοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του, ανακοίνωσε ο Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης.

Νέα ανακοίνωση μεταγραφής από τον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός μαζί με 3-4 άλλες «νεοσύστατες» ομάδες, μονοπωλούν το μεταγραφικό παζάρι. Έτσι νέα ανακοίνωση μεταγραφής από την ομάδα της Έδεσσας, ποδοσφαιριστή που προσθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και όχι μόνο στον σύλλογο.

Ευχετήριο μήνυμα του Πανεδεσσαϊκού στον Εδεσσαϊκό!

Ο ΠανεδεσσαΪκός εξέδωσε ανακοίνωση με ευχετήριο μήνυμα για την νέα αγωνιστική περίοδο στην ανδρική ομάδα του συμπολίτη Εδεσσαϊκού και στις Ακαδημίες των ομάδων της πόλης της Έδεσσας.

Βγαίνει νέα προκήρυξη, νέα δεδομένα στη Γ’ Εθνική

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει για την αλλαγή της προκήρυξης στη Γ’ Εθνική για την περίοδο 2024-2025 που είχε εγκρίνει η προηγούμενη διοίκηση.

ΕΠΣΜ: Η συγκρότηση των ομίλων της Α1, A’ και Β’ κατηγορίας

Η ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοίνωσε την συγκρότηση των ομίλων της Α1, A’ και της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου:

Εξαγγελίες για πυροπροστασία κατόπιν... πυρκαγιάς

Ενώ συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις καταστροφικές φωτιές στην ΒΑ Αττική, η κυβέρνηση "απαντά" τις επικρίσεις με νέο πακέτο εξαγγελιών, που περιλαμβάνει μέτρα στήριξης των πληγέντων και σχέδια για την προστασία των δασών - όσων δεν έχουν καεί ακόμη...