Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Flipbook για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ - Όταν η τέχνη συναντά την Επίσημη Αγαπημένη!

Στην θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων που συνοδεύει την επίσημη αγαπημένη, την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης, στις επικείμενες τιτανομαχίες της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προστίθεται από σήμερα και η αύρα ενός εξαιρετικού βίντεο flipbook που σχεδιάστηκε από τον- μοναδικό σχεδιαστή της συγκεκριμένης τέχνης στη χώρα μας- τον 17χρονο μαθητή Σερέτη Λευτέρη από τα Γιαννιτσά και προβάλλεται στο κανάλι του στο Youtube με την επωνυμία "Leris Films".
Τα flipbooks του συγκεκριμένου δημιουργού είναι μικρά χειροποίητα βιβλία με μια σειρά από, σχεδιασμένες στο χέρι, εικόνες που δημιουργούν την ψευδαίσθηση της κίνησης όταν οι σελίδες αναστρέφονται γρήγορα και απαιτούν άπειρες ώρες σχεδιασμού (συχνά αρκετών εβδομάδων) για να ολοκληρωθεί η δημιουργία ενός βίντεο μόλις ελάχιστων δευτερολέπτων.
Στο εν λόγω μπασκετικό flipbook πρωταγωνιστούν αρκετά αστέρια της Εθνικής μας Ομάδας όπως ο Αντετοκούνμπο, ο Καλάθης, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, ο Τολιόπουλος κ.α. με την ευχή να υλοποιήσουν στα παρκέ της Γαλλίας τις ίδιες μαγευτικές κινήσεις που θα μας οδηγήσουν σε μια υψηλή διάκριση που όλοι ονειρευόμαστε!


Υ.Γ. Τηλέφωνο επικοινωνίας δημιουργού Σερέτη Λευτέρη: 6975732229

Δεν υπάρχουν σχόλια: