Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Σε ιεραρχημένη δρομολόγηση των επίκαιρων θεμάτων του βρίσκεται ο Απόλλωνας!

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημαρχιακό κτήριο στην Κρύα Βρύση η συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της ομάδας καθώς και φίλων του που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν με διάφορους τρόπους τον Απόλλωνα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ενόψει Γ΄ Εθνικής.
Ανατέθηκαν ευθύνες για διάφορους επιμέρους αλλά και ουσιαστικούς τομείς της λειτουργίας του συλλόγου και συμφωνήθηκε να λειτουργήσει η ομάδα των ανθρώπων αυτών συλλογικά σε όλους τους τομείς για να πέφτει το βάρος μόνο σ΄ έναν μικρό αριθμό μελών.
Ο Πρόεδρος σε μία πρώτη ενημέρωση για τις ανανεώσεις της παραμονής των ποδοσφαιριστών τόνισε ότι το 80 % του περυσινού βασικού κορμού θα συνεχίσει στην ομάδα και θα ανακοινωθούν τα ονόματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ είναι σε καθημερινή συνεργασία με τον Προπονητή μας Δημήτρη Βοτάρη για τον σχεδιασμό των μεταγραφικών κινήσεων και επαφών με ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων έχουν συμφωνήσει να έρθουν στον Απόλλωνα και θα ανακοινωθούν και αυτοί σε μεθεπόμενη χρονική στιγμή.
Η προετοιμασία έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 1 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο αλλά και στο Περιφερειακό γήπεδο το οποίο και ετοιμάζεται καθημερινά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: