Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Με εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Βοταρη "Ο Πρίγκιπας του Κάμπου" συνεχίζει και στην Γ' Εθνική!

Ο "Πρίγκιπας" ξεκινάει την νέα του ποδοσφαιρική χρόνια από τον προπονητή του!
Έτσι η διοίκηση του πρωταθλητή Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον περσινό πρωταθλητή προπονητή της Δημήτρη Βοταρη!
Οι συστάσεις φυσικά δεν χρειάζονται αφού οι διακρίσεις είναι πρόσφατες και η ταύτιση φιλοσοφίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης θα ήταν ουτε λίγο ουτε πολύ αναμενόμενη η εκ νέου συνεργασία των δύο πλευρών!
Τόσο ο Πρόεδρος Κώστας Βλαχος και η διοικηση συνολικά, όσο και ο ΚρυαΒρυσιωτης προπονητής Δημήτρης Βοταρης δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στα σαλόνια πλέον της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ θα πορευθούν μαζί!
Μάλιστα σε μια εβδομάδα περίπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Συλλόγου όπου η διοίκηση θα παρουσιάσει όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την νέα χρονιά αλλά και το πλάνο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ' Εθνική!
Ο Πρόεδρος της ομάδας δηλώνει αισιόδοξος για την νέα χρονιά μετά και τις επαφές που έκανε με τοπικούς παράγοντες που δήλωσαν ότι θα στηρίξουν την ομάδα οικονομικά σένα συλλογικό πλαίσιο καταστοντας τον Απόλλωνα πρωτίστως μία νοικοκυρημενη και αξιόμαχη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: