Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ερμής Αμυνταίου: Με νέο προπονητή τον Γιώργο Ιωαννίδη και υψηλούς στόχους

Την πρόσληψη του κ. Γιώργου Ιωαννίδη στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο Ερμής Αμυνταίου.
Με συνοπτικές διαδικασίες η Διοίκηση του Ερμή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον νέο, φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο προπονητή Γιώργο Ιωαννίδη που θα ηγηθεί του project της ομάδας του Αμυνταίου για τη νέα χρονιά.
Συνεργάτης του κ. Ιωαννιδη και Γυμναστής θα είναι ο δοκιμασμένος και πολύ καλός στη δουλειά του κ. Γιάννης Έλκας.
Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι ένας ταλαντούχος προπονητής, εργατικός, που του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με την ουσία.
Αν και νεαρός στην ηλικία έχει αφήσει τη σφραγίδα του και στον Εορδαϊκό αλλα και στον Μακεδονικό Σιάτιστας που εχει δουλεψει ,με συνεργάτη τον κ. Σιαπανίδη Δημήτρη.
Ένας προπονητής που πληροί τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα για μία επιτυχημένη σεζόν για το Σύλλογο, με βάση τις προτεραιότητες, τους στόχους και τα θέλω της ομάδας για φέτος που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία.
Από κει και πέρα όπως μαθαίνουμε έχει ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ερμή. Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές είναι σε εξέλιξη κι αυτό που είναι σίγουρο όπως μας λένε οι ιθύνοντες της ομάδες πρόκειται για έμπειρους αθλητές που θα έρθουν στον Ερμή να πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον ροστερ με στόχο τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.

Πηγή: matiesstasport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: