Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Τέλος εποχής στην ΑΕ Κιλελέρ – Δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ
Έληξε προχθές το βράδυ η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Δυστυχώς, η Α.Ε. Κιλελέρ που κέρδισε φέτος την παραμονή της στην κατηγορία θα απουσιάζει, αφού από τη μία το γηπεδικό και από την άλλη η έλλειψη ουσιαστικής στήριξης ανάγκασαν τους ανθρώπους του συλλόγου να μη δηλώσουν συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα. Έτσι, ο νομός θα εκπροσωπηθεί και τη νέα σεζόν από μία ομάδα την Ανθούπολη.
Η Α.Ε. Κιλελέρ παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε τη φετινή σεζόν, αφού χρησιμοποίησε τρεις έδρες -Αλκαζάρ, Φιλιππούπολη και Αγιά-, καθώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε στη φυσική της έδρα ούτε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο του Δήμου που ανήκει, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής, πραγματοποιώντας αξιοπρεπή πορεία υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα. Παράλληλα, σε επίπεδο νομού κατέκτησε το Super Cup, αλλά και το Κύπελλο ΕΠΣΛ.
Η επόμενη ημέρα διαγράφεται δυσοίωνη για την Α.Ε. Κιλελέρ και το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα είναι ότι τη νέα σεζόν θα λειτουργήσουν μόνο τα τμήματα υποδομής. Το αν θα αγωνιστεί ή όχι στο τοπικό και σε ποια κατηγορία (Α’, Β’ ή Γ’) είναι ένα ενδεχόμενο που παραμένει ανοιχτό. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου την ερχόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η συμμετοχή της Α.Ε. Κιλελέρ ούτε στο τοπικό, τότε ο Νομός Λάρισας δε θα εκπροσωπηθεί στο Κύπελλο Ελλάδας τη νέα σεζόν, ενώ δε θα διεξαχθεί ο αγώνας Super Cup με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ανθούπολη.

Πηγή: eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: