Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Στο τοπικό πρωτάθλημα η Προοδευτική, ΑΟ Καραβάς και Ερμής Αμυνταίου στη Γ' Εθνική!

Τι κι αν ο Ερμής Αμυνταίου ολοκλήρωσε τα μπαράζ χωρίς βαθμό; Οι πρωταθλητές Φλώρινας αποδέχτηκαν την πρόσκληση που είχε σταλεί με όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες του Μαΐου και του Ιουνίου, και η ΕΠΟ τους ενημέρωσε πως θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική!
Περίπου ίδια είναι η περίπτωση του Καραβά, που είχε έναν βαθμό συγκομιδή στα μπαράζ, ο οποίος αποδέχτηκε επίσης την πρόσκληση και επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.
Τα στοιχεία αυτά φανερώνουν πόσο δύσκολο είναι για τα σωματεία να πάρουν το ρίσκο (γιατί περί ρίσκου πρόκειται, για μια κατηγορία με ελάχιστα έσοδα) να συμμετέχουν στην Γ' Εθνική, με τρανό παράδειγμα την Προοδευτική!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsup.gr, η ιστορική ομάδα θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα με νέα διοίκηση, η οποία προτιμά να κάνει ένα restart, από το να μπει στην διαδικασία συμμετοχής στην Γ' Εθνική.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Αιγινιακός (ΕΠΣ Πιερίας), ο Ερμής Αμυνταίου (ΕΠΣ Φλώρινας), ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού (ΕΠΣ Δράμας), ο Παναυπλιακός/Ηρακλής (ΕΠΣ Αργολίδας), ο ΑΟ Καραβάς (ΕΠΣ Πειραιά) και ο Ρεθυμνιακός (ΕΠΣ Ρεθύμνου) είναι και με την βούλα στην Γ' Εθνική, όπως και οι ΠΟ Μουδανιών (ΕΠΣ Χαλκιδικής), ΑΟ Θήβα (ΕΠΣ Βοιωτίας), Άρης Πηγών (ΕΠΣ Καβάλας) και Ατρόμητος Παλαμά (ΕΠΣ Καρδίτσας) από την πρώτη... φουρνιά προσκλήσεων της Ομοσπονδίας.

Πηγή: Sportsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: