Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ανανεώσεις, «προαγωγές» και προσεχώς μεταγραφές για τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας προχώρησε στις ανανεώσεις του μεγαλύτερου αριθμού σημαντικών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ, αλλά και σε... «προαγωγές» νεαρών από την Ακαδημία του συλλόγου στην ανδρική ομάδα, σε όσους απ' αυτούς έχουν την πίστη, την φιλοδοξία, την συνέπεια, την θέληση και την διάθεση να εξελιχθούν και να προσφέρουν. 
Έπεται το αμέσως επόμενο διάστημα και η ανακοίνωση, με τις περισσότερες συμφωνίες να έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί και να απομένουν μόνο τα τυπικά, των μεταγραφών ως επί τω πλείστων νεαρών ταλαντούχων, ικανών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών, αλλά και κάποιων με μικρότερη ή μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία, που θα στελεχώσουν την φετινή αγωνιστική περίοδο τον σύλλογο, στην 16η συνεχόμενη αδιαλείπτως χρονιά του στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας! 
Υπάρχουν και τέσσερις ήδη γνωστές σε όλους αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ, που για διάφορους προσωπικούς και μόνο λόγους χωρίς να έχει καμία απολύτως ευθύνη γι' αυτές ο σύλλογος, αποφάσισαν να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη, ενώ για επαγγελματικούς, προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, δύο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστές με ήθος και τεράστια διαχρονική προσφορά στην ομάδα, θα «κρεμάσουν» μάλλον οριστικά τα παπούτσια τους, παρά το ώριμο και όχι ιδιαίτερα προχωρημένο ποδοσφαιρικά της ηλικίας τους, στηρίζοντας τον σύλλογο με άλλους «παραγοντικούς» ή «εθελοντικούς» βασικά τρόπους. 
Επίσης τέλος, για αυστηρά επαγγελματικούς λόγους, άλλοι δύο εξίσου σημαντικοί ποδοσφαιριστές, θα συμμετέχουν και θα προσφέρουν περιστασιακά κι επικουρικά, όπως και όσο θα τους επιτρέπουν και θα τους επιβάλλουν οι εκάστοτε επαγγελματικές συνθήκες, στην φετινή προσπάθεια της ομάδας... 
Προπονητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατά την προσφιλή τακτική του συλλόγου να εμπιστεύεται και να δίνει ευκαιρίες και χρόνο σε φιλόδοξους, εργατικούς, καταρτισμένους και ικανούς ανθρώπους, ο Λεωνίδας Αμπιντίν.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Δευτέρα 12/8, στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, ενώ ήδη έχουν κλειστεί και οι πρώτοι φιλικοί αγώνες, που θα ανακοινωθούν μαζί ίσως και με κάποιους άλλους, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: