Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Το δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης αποκτά σύγχρονο δίκτυο υπόγειας άρδευσης μετά από εντολή του Δήμου Πέλλας!

"Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" θα μπορούσαν να πουν οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το δημοτικό στάδιο!
Από το 1992 που έγινε η τοποθέτηση του χορτοτάπητα και του δικτύου άρδευσης (είτε με στατικά μπεκ είτε με καρούλι) υπήρχε ένα πάγιο αίτημα για μετατροπή του σε δίκτυο υπόγειου ποτίσματος για καλύτερο και λειτουργικότερο πότισμα βοηθώντας πολύ τους ανθρώπους της ομάδας!
Φέτος που ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανέβηκε στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει την ομάδα, ιδιαίτερα στα αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο δημοτικό στάδιο μια από τις οποίες ήταν και το υπόγειο πότισμα!
Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με την τοποθέτηση του υπογείου δικτύου άρδευσης και μάλιστα το ποιο σύγχρονο με τις λιγότερες τομές εντός του αγωνιστικού χώρου οι οποίες αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος του μήνα ώστε στα τέλη Αυγούστου να είναι έτοιμο το γήπεδο για τους πρώτους επίσημους αγώνες του κυπέλλου!
ΥΓ. Τα έργα συνεχίζονται και στους χώρους των αποδυτηρίων και των γραφείων για τα οποία θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση μας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: