Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Κυκλοφόρησαν σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας 2024-2025 του Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης

Κυκλοφόρησαν σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπως ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο σύλλογος.
«Κυκλοφόρησαν τα Εισιτήρια Διαρκείας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, κίνηση από ομογενείς μας να βοηθήσουν την ομάδα μας!
Με μεθοδικότητα χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις και κινήσεις, προχωράει ο προγραμματισμός και το χτίσιμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Σήμερα λοιπόν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του πρωταθληματος της ομάδας, τα οποία και έχουν την τιμή των 150 ευρώ (χαρακτηρισμένα ως VIP με θέσεις στο σκέπαστρο και με καρεκλάκια αφού προγραμματίζεται η τοποθέτησή τους), των 100 ευρώ σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της κερκίδας ενώ εκδόθηκε μία κάρτα μέλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αξίας 50 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση προς την ομάδα !
Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα δώσει 17 αγώνες εντός έδρας, ενώ τα εισητήρια θα κοστίζουν 10 ΕΥΡΩ με την τιμή τους να ορίζεται από την Ε.Π.Ο. η οποία και εκδίδει τα εισητήρια.
Τα πρώτα 2 μάλιστα εισιτήρια φέτος τα πήρε ένας ξενιτεμένος συντοπίτης μας, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας ο ΧΡΗΣΤΟΣ που σημειωτέον κάθε χρόνο βοηθάει την ομάδα με οποιαδήποτε τρόπο και σίγουρα αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αγαπάει πολύ τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ πολύ δε περισσότερο αυτός, αφού λείπει μόνιμα στο εξωτερικό και του λείπει πολύ ! Προτρέπει λοιπόν όλους τους ομογενείς Κρυα Βρυσιώτες αλλά και της γύρω περιοχής μας, να βοηθήσουν με οποιοδήποτε οικονομικό τρόπο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ιδιαίτερα φέτος που θ΄ αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική και ο ίδιος είπε επίσης ότι θα πάρει πρωτοβουλία να παροτρύνει και άλλους συντοπίτες μας ομογενείς στην Γερμανία ν΄ αγοράσουν έστω από 1 διαρκείας βοηθώντας έτσι τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ !
Φίλε Χρήστο σ΄ ευχαριστούμε για την κίνησή σου αυτή η οποία έχει τεράστια αξία για την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ !
Υ.Γ. Στην φώτο ο Χρήστος με τον ποδοσφαιριστή μας Τζήμα Αλέξανδρος να του δίνει τα 2 διαρκείας!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: