Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Επίσημη Αργία η 4η Ιουλίου για όλες τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ

Από τη γραμματεία της ΕΠΣ Πέλλας ανακοινώνεται ότι τη Πέμπτη 04/07/2024 θα είναι κλειστά τα γραφεία της Ένωσης λόγω επίσημης αργίας της ΕΠΟ, για την κατάκτηση του EURO 2004.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο κοινωνικός χαρακτήρας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να αναδεικνύεται καθημερινά και ποικιλοτρόπως με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν να παρέμβουν εκεί όπου υπάρχουν δυσκολίες και κοινωνικά προβλήματα.
Σε πολλές περιπτώσεις, δυστυχώς, αυτό δεν είναι αυτονόητο... 

Γιόρτασαν στο γήπεδο τα 100 χρόνια από την ίδρυση του χωριού πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του Μεγάλου Αλέξανδρου Νέας Πέλλας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επετειακό φιλικό μεταξύ της νυν ομάδας και των Παλαιμάχων του Μεγάλου Αλέξανδρου Νέας Πέλλας.

Εξαιρετική παρουσία της χορωδίας του Α' ΚΑΠΗ Γιαννιτσών σε Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Με μια εξαιρετική παρουσία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, η χορωδία του Α' ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, εκπροσωπώντας τον Δήμο Πέλλας, συμμετείχε στο 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιδηψού που πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Ιουνίου 2024.

Το βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη να χτυπά υπάλληλο στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πρωταγωνιστής σε επεισόδιο βιαιοπραγίας • Μισή συγγνώμη από τον βουλευτή της Ν.Δ. • Τι απαντά η κυβέρνηση.
Αποκαλυπτήρια για τον πρώην υπουργό που καταγγέλθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για βίαιο περιστατικό πριν από μερικές ημέρες στο «Ελ. Βενιζέλος».

Με νέο ΔΣ αλλά επιλέγει τα τοπικά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ο Ιάλυσος!

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο, θέλουν να οριστικοποιήσουν τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι παράγοντες του Ιάλυσου.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στην Νίκη Αξού

Δύο ακόμη μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε χθες η Νίκη Αξού, σε μια προσπάθεια ουσιαστικής μεταγραφικής ενίσχυσης, ώστε ο σύλλογος να εμφανιστεί την νέα περίοδο ανταγωνιστικός.

Η μια μεταγραφή διαδέχεται καθημερινά την άλλη στον ΠΑΟΚ Δυτικού

Σε Γιαννιτσιώτικη ποδοσφαιρική μετανάστευση, παραπέμπει μάλλον ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ Δυτικού, αφού είτε ποδοσφαιριστές της πόλης των Γιαννιτσών, είτε των ομάδων της, ο ένας μετά τον άλλον «μετακομίζουν» και βρίσκουν ποδοσφαιρική στέγη για την νέα χρονιά στον νεοφώτιστο στην Α1 Ερασιτεχνική σύλλογο. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο πολύπειρος μέσος Λευτέρης Δουλκερίδης, που αγωνίζονταν στον ΑΣ Γιαννιτσά.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωσε νέα μεταγραφή αυτή τη φορά κεντρικού αμυντικού ο ΠΑΟΚ Δυτικού

Ο ΠΑΟΚ Δυτικού ανακοίνωσε και τρίτη μεταγραφή, αυτή τη φορά κεντρικού αμυντικού με θητεία σε αρκετές ομάδες της περιοχής των Γιαννιτσών, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του.

Γενική συνέλευση με προτεραιότητα τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στον Εδεσσαϊκό

Υπενθύμιση για τα δελτία που έληξαν στις 30/06/2024

Στις 30/06/2024 έληξαν τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών ερασιτεχνικών ομάδων, τα οποία είχαν επανεκδοθεί την περίοδο 2021-2022, με 3ετή διάρκεια (και αλλαγή χρώματος, από πορτοκαλί σε άσπρο), οπότε αυτοί (οι ποδοσφαιριστές) έχουν καταστεί πλέον ελεύθεροι.

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 11/02-07-2024), με ισχύ από την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024.

Σε καλό κλίμα η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης

Μήνυμα ανάγκης στήριξης της ομάδας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, με όλες τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας!
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου, που αριθμούσαν πάνω από 50, μετά από πάρα πολλά χρόνια!

Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

Ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

ΑΟ Χανιώτης | «Μαύρες» σκέψεις για μη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική

Δύσκολες ώρες βιώνει η Χανιώτη, αφού εδώ και ένα δίμηνο και παραπάνω, που τελείωσε το πρωτάθλημα δεν «κουνήθηκε» τίποτα, χάνεται πολύτιμος χρόνος και ο νέος σχεδιασμός δεν προχώρησε καθόλου.

Μεταγραφών συνέχεια στον ΠΑΟΚ Δυτικού

Ο ΠΑΟΚ Δυτικού προχώρησε στην δεύτερη φετινή μεταγραφή του, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον περσινό πρωταθλητή με την Νίκη Καλής, τον 22χρονο επιτελικό μέσο Γιώργο Κατηριάδη.

Συνεχίζουν την συνεργασία τους ο νεαρός προπονητής Δημήτρης Μυλωνάς και ο Ορφέας Ριζαρίου

Η διοίκηση του Ορφέα Ριζαρίου ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον νεαρό προπονητή Δημήτρη Μυλωνά και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Χαρίτσης: Όχι στην εξαήμερη εργασία

«Σήμερα είναι μια κακή μέρα για τη χώρα. Ξεκινάει η εφαρμογή της εξαήμερης εργασίας», τονίζει ο Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωσή του.

Εργασία μέχρι τελικής... πτώσης

Κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ενθαρρύνει καμαριέρες και σερβιτόρους να ξεχάσουν τα ρεπό, έναντι μπόνους 13 έως 20 ευρώ.
Επικίνδυνες… προσφορές προς ξενοδοχοϋπαλλήλους, οι οποίοι προτρέπονται, έναντι πινακίου φακής, να δουλέψουν όλα τα ρεπό τους για να καλύψουν τις ανάγκες της αυξημένης τουριστικής κίνησης στην Αθήνα, χρησιμοποιεί πεντάστερο κεντρικό ξενοδοχείο.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/6 η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/6 η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αεξάνδρειας στη δημοτική αίθουσα του δημαρχείου, σε μια προσπάθεια, προσέγγισης, προσθήκης και στελέχωσης νέων παραγόντων σε μια ακόμη πιο ισχυρή διοίκηση, που θα στηρίξει την συμμετοχή και πορεία του συλλόγου, στο πολύ απαιτητικό οικονομικά και αγωνιστικά πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δέκα ανανεώσεις στον Α.Ο. Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας!

Μπαράζ ανανεώσεων στον Α.Ο. Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, με την διοίκηση να προχωρά στις 10 πρώτες ανανεώσεις κυρίως νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται κι άλλες μαζί με κάποιες νέες προσθήκες, επενδύοντας όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση-ανακοίνωση, κυρίως στο μέλλον του συλλόγου.

Βόλος 2024: Νταμπλ η Εμμανουηλίδου, ρεκόρ ο Μίτα

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Το πρώτο της νταμπλ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα πέτυχε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και την πρώτη νίκη του χωρίς να τη μοιραστεί ο Αντρέα Μίτα στο ύψος. Τα φαβορί, Μαρία Μαγκούλια και Σωτήρης Γκαραγκάνης κέρδισαν σε σφαίρα και 200 μ. αντίστοιχα.

Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας: Παράταση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας εξέδωσε ανακοίνωση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση ώστε να ενημερωθούν οι καταναλωτές σχετικά με την υποχρέωσή τους να διευθετήσουν το χρέος αυτό και τον προνομιακό τρόπο με την αντίστοιχη ρύθμιση για να πραγματοποιηθεί αυτό πιο εύκολα.

Σεζόν 2024-2025 | Μετεγγραφικές Περίοδοι, η έναρξη, η λήξη & τα ηλικιακά όρια

Συλλυπητήριο της ΕΠΣ Πέλλας

Η Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ με αφορμή την θλιβερή αναγγελία του θανάτου της συζύγου του πρώην Γενικού Γραμματέα της, κ. Παναγιωτίδη Παναγιώτη, συνήλθε εκτάκτως δια περιφοράς σήμερα 1-7-2024 και αποφάσισε ομόφωνα:

Το πρόγραμμα του Π.Π.Ι. Πέλλας για τον μήνα Ιούλιο 2024

Το πρόγραμμα του Π.Π.Ι. Πέλλας για τον μήνα Ιούλιο 2024...

Ας μιλήσουμε για το ’15: τι λέμε εμείς οι μαλακοπίτουρες

Υπάρχει μια κριτική που έρχεται κυρίως, αν κι όχι αποκλειστικά, από τον Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή λέει ότι η μεγάλη πλειοψηφία στο δημοψήφισμα υπέρ του «όχι» έδινε τη δυνατότητα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να «αγοράσει» χρόνο. Δεν υπήρχε λόγος να συνθηκολογήσουμε τόσο γρήγορα εμείς οι μαλακοπίτουρες. Αλλά οι ίδιες δικές του ομάδες συμβούλων τού έλεγαν ότι ο χρόνος δεν μετρούσε υπέρ μας.

«Φαρμάκι» από σήμερα ο καφές – Στο 24% ανεβαίνει ο ΦΠΑ

Πιο πικρός θα είναι από σήμερα ο καφές που καταναλώνεται εντός των καταστημάτων, είτε αυτά είναι καφετέριες, καφενεία ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα που σερβίρει καφέ. Μετά από τέσσερα χρόνια που η τιμή του καφέ είχε συντελεστή ΦΠΑ 13%, από σήμερα μετακομίζει στο 24%.