Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών | Αποχωρεί στη σύνταξη ο εκπαιδευτικός κ. Στυλιανάκης Μιχαήλ

Δεν ήταν μια συνήθης συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών με θέμα την έκδοση αποτελεσμάτων των γραπτών εξετάσεων και ελέγχων προόδου.
Ήταν συνάμα και μια ξεχωριστή, φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα.
Αφορμή η επικείμενη συνταξιοδότηση του καθηγητή κ. Στυλιανάκη Μιχαήλ ενός εμπνευσμένου δασκάλου και πραγματικού δανδή και τζέντλεμαν της δημόσιας εκπαίδευσης.
Εδεσσαίος στην καταγωγή, αγάπησε τόσο πολύ το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών που για δέκα ολάκερα χρόνια υπηρέτησε το συγκεκριμένο σχολείο με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και μεράκι, αψηφώντας το καθημερινό, κουραστικό δρομολόγιο.
Αγαπήθηκε για το ξεχωριστό του ταπεραμέντο, την εξυπνάδα, καλλιέργεια και έμφυτη ευγένεια, την ευθύτητα, κοινωνικότητα ,το φλεγματικό του χιούμορ, το φιλότιμο, χαρακτηριστικά που ενίσχυε με την απαράμιλλη επιστημονική του κατάρτιση, την ικανότητα διαχείρισης της τάξης αλλά και της υποδειγματικής περαίωσης των υπηρεσιακών υποθέσεων.
Κέρδισε τον απόλυτο σεβασμό και την εκτίμηση των μαθητών/τριών με τα εμπνευσμένα και πολλές φορές πρωτοποριακά μαθήματα του.
Ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών κ. Γιάκας Ιωάννης με λόγια θερμά μίλησε για το αγαπητό συνάδερφο, πλέκοντας του το εγκώμιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης της Διεύθυνσης, των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών/τριών.
Στην αντιφώνηση του - φανερά συγκινημένος-ο κ. Στυλιανάκης μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
" ..Νιώθω βαθιά συγκινημένος... Στάθηκα απλά τυχερός που έγινα μέρος της φιλόξενης καρδιάς του 3ου Γυμνασίου, των άξιων συναδέλφων και μαθητών/τριών με τους οποίους, κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων, συναντήθηκα στις σχολικές αίθουσες τούτου του σχολείου. Κρατώ τις μοναδικά όμορφες στιγμές που τόσο απλόχερα μου χαρίσατε και σίγουρα θα τις θυμάμαι για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα...".
Στον αγαπητό κ. Στυλιανάκη οι συνάδελφοι/σες χάρισαν ιδιαίτερα δώρα , μεταξύ άλλων ένα πανέμορφο ρολόι για να προγραμματίζει τον άπλετο, από εδώ και πέρα, ελεύθερο χρόνο του με εγκάρδιες ευχές για κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: