O Αρβανιτίδης Αναστάσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Είναι 29 χρόνων, γιος του Ηλία και της Φούλας Αρβανιτίδη!
Φοιτά στο τμήμα γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αγαπά ιδιαίτερα τον αθλητισμό προσφέροντας σε αυτόν αφού διετέλεσε μέλος της ομάδας handball του Αερωπού επί 11 χρόνια!
Παράλληλα με τις σπουδές του ο Τάσος είναι και ελεύθερος επαγγελματίας.
Διατηρεί τα τελευταία 5 χρόνια βιοτεχνία μικρής κλίμακας παραγωγής ζυμαρικών στην Έδεσσα.
H μεταποίηση στο διατροφικό τομέα είναι ζητούμενο για κάθε τόπο γιατί τα προϊόντα του μπορούν να προσδώσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στη γαστρονομία της περιοχής!
Στόχος μας είναι να δείξουμε το δρόμο στους συνδημότες μας ώστε να ξεφυτρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες κυρίως στη μεταποίηση των αγροτικών μας προϊόντων!
Η δημιουργία γαστρονομικής ταυτότητας ενός τόπου ενισχύει τον τουρισμό και δημιουργεί θέσεις εργασίας!
Με όλες αυτές τις κοινές μας σκέψεις ο Τάσος αποφάσισε να συμπορευτεί με την Κοινωνία σε Κίνηση συμπληρώνοντας ακόμη περισσότερο την εκπροσώπηση στις τάξεις των επαγγελματοβιοτεχνών.
Καλό αγώνα φίλε Τάσο!
Αγαπά ιδιαίτερα τον αθλητισμό προσφέροντας σε αυτόν αφού διετέλεσε μέλος της ομάδας handball του Αερωπού επί 11 χρόνια!
Παράλληλα με τις σπουδές του ο Τάσος είναι και ελεύθερος επαγγελματίας.
Διατηρεί τα τελευταία 5 χρόνια βιοτεχνία μικρής κλίμακας παραγωγής ζυμαρικών στην Έδεσσα.
H μεταποίηση στο διατροφικό τομέα είναι ζητούμενο για κάθε τόπο γιατί τα προϊόντα του μπορούν να προσδώσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στη γαστρονομία της περιοχής!
Στόχος μας είναι να δείξουμε το δρόμο στους συνδημότες μας ώστε να ξεφυτρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες κυρίως στη μεταποίηση των αγροτικών μας προϊόντων!
Η δημιουργία γαστρονομικής ταυτότητας ενός τόπου ενισχύει τον τουρισμό και δημιουργεί θέσεις εργασίας!
Με όλες αυτές τις κοινές μας σκέψεις ο Τάσος αποφάσισε να συμπορευτεί με την Κοινωνία σε Κίνηση συμπληρώνοντας ακόμη περισσότερο την εκπροσώπηση στις τάξεις των επαγγελματοβιοτεχνών.
Καλό αγώνα φίλε Τάσο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου