Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ο στρατιωτικός Δημήτρης Παππάς υποψήφιος με την δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" Έδεσσας

Ο Δημήτρης Παππάς γεννήθηκε 19 Οκτωβρίου 1979.
Eίναι γιός του Χρήστου και της Μαρίας Παππά το γένος Γαλάνη και έχει έναν αδερφό μικρότερο τον Ιωακείμ.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Πανίδου, πωλήτρια σε αθλητικά είδη στην πόλη. Έχουνε δύο παιδιά τον Χρήστο και τον Μάριο, μαθητές Λυκείου και Δημοτικού.
Το επάγγελμα του είναι στρατιωτικός έχοντας ήδη 22 χρόνια υπηρεσίας στον Ε.Σ.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος σε κοινωνικούς και αθλητικούς συλλόγους εντός και εκτός Έδεσσας. Στα χρόνια της πανδημίας ίδρυσαν με άλλα μέλη τον σύλλογο ¨Εδεσσαίοι στην πράξη¨, με έντονο κοινωνικό έργο τη δύσκολη εκείνη περίοδο.
Του αρέσει να ασχολείται με τα κοινά, έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και να προσφέρει στον συνάνθρωπο του. Επίσης του αρέσει ο προγραμματισμός η οργάνωση και η νοικοκυροσύνη.
Από παιδί δούλευε περιστασιακά σε διάφορες εργασίες όπως διανομέας σε ανθοπωλείο, σερβιτόρος σε καταστήματα της Έδεσσας και στην οικοδομή, με το συνεργείο του πατέρα, του μέχρι τα 22 όταν εντάχθηκε στην οικογένεια του Ε.Σ..
Έχοντας πλέον σήμερα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον, θέλει να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, για το συμφέρον του κάθε πολίτη, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο, να εργαστεί πάνω στις προτάσεις του και να φανεί χρήσιμος στην κοινωνία!
Ο Δημήτρης στάθηκε άοκνος συνεργάτης από την ίδρυση της Κοινωνίας σε Κίνηση, αποδεικνύοντας στην πράξη τις προθέσεις του!
Του εύχομαι ολόψυχα καλό αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: