Οι λεπτομέρειες, όπως είπε ο κ. Σολτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, θα διευθετηθούν προσεχώς μεταξύ των υπουργών Άμυνας των δύο χωρών.
Οι δηλώσεις Σολτς επιβεβαιώνουν την πρόθεση που από νωρίς είχε εκδηλώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να παραχωρήσει τα τεθωρακισμένα BMP-1 στην Ουκρανία, εφόσον αυτά μπορούσαν να αντικατασταθούν άμεσα από αντίστοιχων δυνατοτήτων οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μάχης.
Τώρα που η Γερμανική κυβέρνηση δήλωσε «πρόθυμη» να τα αντικαταστήσει η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να εμπλέξει τη χώρα βαθύτερα στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία με τεράστιους κινδύνους για τον ελληνικό λαό.
Υ.Γ: Τις ανακοινώσεις για τις αποφάσεις και τις συμφωνίες της ελληνικής κυβέρνησης για αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία τις μάθαμε από τον Γερμανό καγκελάριο!!!
Πηγή: imerodromos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.