Δεν εκδικάστηκε η έφεση του Μακεδονικού και πάει για την προσεχή Τρίτη. Νέα καθυστέρηση προκαλείται στην έναρξη των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για τη Super League 2. Η προγραμματισμένη για σήμερα (27/4) εκδίκαση της έφεσης του Μακεδονικού κατά της πρωτόδικης απόφασης που απέρριψε την αρχική ένσταση για τον αγώνα του στη Λευκίμμη, αναβλήθηκε. Αιτία στάθηκε το κώλυμα του δικηγόρου του Μακεδονικού Λάκη Σημαιοφορίδη, λόγω ασθένειας.
Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων την προσεχή Τρίτη, κάτι που σημαίνει πως η έναρξη των μπαράζ που υπολογιζόταν για τις 8/5 ίσως πάρει νέα μετάθεση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.