Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Κοινωνία σε Κίνηση: Συλλυπητήριο μήνυμα

Με θλίψη όλοι εμείς στην Κοινωνία σε Κίνηση πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου Τ.Κ. Καρυδιάς Παύλου Κληντσάρη.
Ο πολιτικός Παύλος ήταν συνυφασμένος απόλυτα με την τοπική αυτοδιοίκηση αφού υπηρέτησε επί σειρά ετών όλες τις βαθμίδες της με αγάπη και μεράκι αφήνοντας το προσωπικό του στίγμα ανεξίτηλο!
Ο φίλος Παύλος διακρίνονταν για το χαμόγελο, την ευγένεια, τη φιλοξενία και το καλοσυνάτο πείραγμα, στοιχεία του χαρακτήρα του που καθιστούσαν τη συναναστροφή μαζί του πάντα μία ευχάριστη και όμορφη εμπειρία!
Θα λείψει πολύ από όλους μας αλλά ιδιαίτερα από την αγαπημένη του οικογένεια στην οποία ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο δρόμο που διανύει.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Καρυδιάς που τόσο αγάπησε!
 
Κοινωνία σε Κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.