Με τις 158 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας ψηφίστηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο της Νίκης Κεραμέως για το νέο σχολείο, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης τάχθηκαν κατά του νομοθετήματος.
Στην ονομαστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε επί της αρχής σε σύνολο 291 παρόντων βουλευτών καταγράφθηκαν 158 υπέρ και 133. Έτσι για πολλοστή φορά η κυβέρνηση βρέθηκε πολιτικά απομονωμένη σε ένα νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
Θυμίζουμε ότι το νομοσχέδιο συζητείται στην Βουλή από την Δευτέρα, ενώ χθες Τρίτη υπήρξε έντονη αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και πολιτική σύγκρουση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Πηγή: news247.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.