Η ιστοσελίδα στην οποία θα πρέπει να υποβάλλετε την (ηλεκτρονική) αίτησή σας βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://diek.it.minedu.gov.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Το ηλεκτρονικό σύστημα θα κλείσει την προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23:59.
Οι ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ του Δημοσίου ΕΔΕΣΣΑΣ στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε είναι οι εξής:
- ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ
- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEB DESIGNER - DEVELOPER / VIDEO GAMES)
- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
Παρακαλούμε για την προσοχή σας στα παρακάτω:
1) Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη στην ιστοσελίδα diek.it.minedu.gov.gr Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε στα γραφεία του ΔΙΕΚ Έδεσσας και να την ολοκληρώσετε με τη βοήθεια της γραμματείας. Το ΔΙΕΚ Έδεσσας θα παραμείνει την περίοδο των εγγραφών όλη ημέρα ανοικτό από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα.
2) Για την εγγραφή απαιτούνται τα στοιχεία α) ταυτότητας β) ΑΜΚΑ γ) Απολυτηρίου Λυκείου και δ) προσωπικού email
3) Η φοίτηση στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας είναι ΔΩΡΕΑΝ και διαρκεί 2 έτη (4 εξάμηνα)
4) Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες μετά τις 14:30 και δύναται να υλοποιούνται σε εξωτερικούς φορείς (Ιατρικά Κέντρα, Εστιατόρια, Δημόσιες Επιχειρήσεις, Μελισσοκομικές Μονάδες, Φαρμακεία, Ξενοδοχεία κλπ.)
5) Για την ολοκλήρωση της φοίτησης απαιτείται η διεκπεραίωση ενός εξαμήνου πρακτικής άσκησης ή/και μαθητείας σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
6) Με την ολοκλήρωση της φοίτησης οι απόφοιτοι μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος Επιπέδου 5 σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων
Το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ με την πολύτιμη εμπειρία του και τη άμεση διασύνδεση με δεκάδες επιχειρήσεις σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ, μπορεί να αποτελέσει για εσάς το σημαντικότερο σκαλοπάτι στην επαγγελματική σας εξέλιξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου